Hm ako by som to pred casom som tu pisal o tom ze som nadal svojej holke skrs par dovodou co nevie ona hned utekala za svojim susedom a zacala si snim a namna sa vybodla necem pisat sem dovody preco som sa opil a preco som sa tak zachoval ale verte mi uro
Teraz neviem či je cyba v tebe alebo v tom dievčati. Pretože aj ty aj ona ste spraviliv eci ktoré by sa v normánom vzťahu nemali robiť. Myslím že ste t pokašlalai obidvaja.
tak potom nechapem nad cim este uvazujes...vies ta baba asi nema rada ani jedneho z vas... a kedze si nie je ista ani jednym tak hra na obe strany...spina...tak prestan si tym trapit hlavu...pekne jej vytmav ze o tom vies... uvidis jej reakciu, zahambis ju a ulavi sa ti...zasluzi si to aby si nemyslela ze si taky blby...vela stastia
Ako povedal Pawlo, chybu ste spravili obaja a u teba to nie je len to, ze si to riesil najebany, ale citat niekomu postu sa prosto nerobi aj ked je to tvoj otec, brat, manzelka, frajerka alebo kamaratka. Cize ak jej to vytmavis ona to vytmavi tebe a aj tak zo seba spravis debila.
Nehovoriac o tom, ze nemas ani sajn o com si pisali (neviem to ani ja) ale tiez mam kamosky s ktorymi si obcas pisem fakt veci, ktore keby citali ich priatelia tak to nevyzera ruzovo, ale pre nas to je nieco ako kod v kode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja viem jednu vec, ak som sa s nikeym uz rozisiel, tak sa nikdy k tej osobe uz nevratim.
Nehovoriac o tom, ze nemas ani sajn o com si pisali (neviem to ani ja) ale tiez mam kamosky s ktorymi si obcas pisem fakt veci, ktore keby citali ich priatelia tak to nevyzera ruzovo, ale pre nas to je nieco ako kod v kode