Ahojte ... zajtra mam 4 pisomky za jeden den, a pozajtra zas štvrtročny test z matiky ... kedže som z magtiky jeleň nechcem ist do školy ... s tou kriedou sa chcem spytat ... musi byt biela ? a ked biela, tak aka velka a ako ju mam ziest ? rozdrvit ale
takych ludi by som bila .. toto nema obdoby, clovek nechce ine, len nech je zdravy, lebo vecne sa potacat v kruhu liekov, nemocnic a bolesti je hrozne .. a tu vecne citam kvoli pisomkam snahy ochoriet, jaaaj toto nech @admin zmaze skor, ako slecnu niekto zdravo prefacka komentarmi
ti jebee? nechces ist do skoly tak nechod, povedz rodicom, nech ti napisu ospravedlnenie, ja som to vzdy tak robil pokial som nemal 18 potom som si pisal sam...nestoji ti to za to nicit si zdravie
aspon vidite kam cloveka dozenie skola a natlak. je ochotny vzdat sa zdravia.. toto je fail nie len zakladatelky fora, ale aj naseho systemu vyucovania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ak nechces ist do skoly, pichni si tu kriedu do oka...co najhlbsie podla moznost
nemáš nič iné na práci len sa učiť......
dokáž, že si zaslúžiš bývať pod ich strechou a jesť ich ťažko zarobený chlieb ...
filip
a matika ta uz nikdy trapit nebude!