v prvom rade, nemáš záruku, že v zime neochorieš. ak sa chceš uliať zo školy, myslím, že sa to dá obísť aj inak, ako chorobou. ak ti na vlastnom zdraví tak nezáleží, že chceš byť chorá a niesť za to následky...aby sa ti to niekedy nevypomstilo...
No psychicky zdravá asi nie si. Ale ak chceš mať angínu alebo chrípku, kúp si v Mekáči Colu, Fantu alebo Sprite a vypi ju aspoň do polky čo najrýchlejšie vieš. A pri ceste sa naľahko obleč a máš asi zaručené že budeš chorá.
Ak chceš vážnejšiu chorobu tak ti jebe a to ti neporadím.
Som rada že mňa toto už prešlo. Už nikdy nebudem predstierať chorobu Ja byť tebou si to rozmyslím , nieje to v poriadku.
No fajn keď chceš rady
1. Do pohára s čistou vodou s točky si nasyp soľ. Ale daj si tam fakt veľa soli nech to máš poriadne slané Aj 4 veľké lyžice. Napi sa ( samozrejme že to bude nechutné) a napchaj si ukazovák a prosredník hlboko do hrdla. Kývaj s prstami hore dole zaručene že sa pogrcáš Potom stačí už len povedať mame že ti je zle a vracala si.
2. Momentálne je sneh. Ak bývaš na dedine choď von bosá , zober kôpky snehu a napchaj do trička alebo čo ja viem čo Hoď sa do snehu -.- Alebo sa snaž držať si sneh pri hrdle.... Niečo už vymysli ale pravdepodonosť že ochorieš do zajtra je malá. Do 3 dňov určite . Ale to musíš byť v snehu dlho..
3. Niektorí ľudia keď chcú byť doma , zjedia lyžičky sódy bicarbóny. Potom sa s toho pogrcáš. Že vraj by to malo pomôcť no mne to nepomáhalo.
4. Hovorí sa že keď si rozdrvíš kriedu do vody a vypiješ ju budeš mať horúčku. Ja keď som to skúšala som sa dogrcala prišlo mi to nechutné
PS: Niesi psychycky zdravá, ani ja som nebola Ak chceš rada si s tebou vymením moju chorobu. Teraz keď si sa nenanučila to môžeš skúsiť.. Ale radšej sa nabudúce uč, uvidíš bude to lepšie
Mne sa raz podarilo za noc ochorieť, keď som pila ľadovú vodu. Nebolo to kvôli blicovaniu, bola to stávka, ale na druhý deň som mala hrdlo totálne v keli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
choď na blic..
daj si štipľavú žuvačku, choď von a dýchaj ústami Hrdlo by ti malo chytiť kvalitne
A veľa zábavy pri blicovaní
Ak chceš vážnejšiu chorobu tak ti jebe a to ti neporadím.
No fajn keď chceš rady
1. Do pohára s čistou vodou s točky si nasyp soľ. Ale daj si tam fakt veľa soli nech to máš poriadne slané Aj 4 veľké lyžice. Napi sa ( samozrejme že to bude nechutné) a napchaj si ukazovák a prosredník hlboko do hrdla. Kývaj s prstami hore dole zaručene že sa pogrcáš Potom stačí už len povedať mame že ti je zle a vracala si.
2. Momentálne je sneh. Ak bývaš na dedine choď von bosá , zober kôpky snehu a napchaj do trička alebo čo ja viem čo Hoď sa do snehu -.- Alebo sa snaž držať si sneh pri hrdle.... Niečo už vymysli ale pravdepodonosť že ochorieš do zajtra je malá. Do 3 dňov určite . Ale to musíš byť v snehu dlho..
3. Niektorí ľudia keď chcú byť doma , zjedia lyžičky sódy bicarbóny. Potom sa s toho pogrcáš. Že vraj by to malo pomôcť no mne to nepomáhalo.
4. Hovorí sa že keď si rozdrvíš kriedu do vody a vypiješ ju budeš mať horúčku. Ja keď som to skúšala som sa dogrcala prišlo mi to nechutné
PS: Niesi psychycky zdravá, ani ja som nebola Ak chceš rada si s tebou vymením moju chorobu. Teraz keď si sa nenanučila to môžeš skúsiť.. Ale radšej sa nabudúce uč, uvidíš bude to lepšie