Predstavte si situáciu, že máte zabezpečiť ochranu skupiny 30 opitých ľudí - ako je to možné urobiť? Čiže už opití si vyrazia na flám do mesta. Pričom sa nemôžete spoliehať na políciu. Teda mám na mysli ochranu pred tretími osobami a zároveň ochranu pred
Nie, fakt vyzerá to ako somarina, ale je to seriózna záležitosť... použiť akékoľvek prostriedky... napr. najať si SBS? Dajte mi tu nejaké seriózne návrhy...
Ochrániť??? Ožratých kreténov, ktorí sa flákajú po meste, hulákajú, obťažujú ludí, ogrcávajú, ošťávajú a obsrávajú všetko naokolo? Takým by som strielal ostrými pod nohy a nie ich chránil. Na druhú stranu, ja ti ich z radosťou postrážim, a hlavu toho najväčšieho ochlastu si vyvesím ako trofej nad kozub.
@7 odveziem ich autobusom do baru, ale potrebujem, aby mi ho nerozmlátili... a autobus potrebujem tiež celý
@8 mám tridsať ľudí a potrebujem aby pili - iné ich totiž nezaujíma... - voziť ich z krčmy do krčmy... potrebujem ich uspokojiť, ochrániť pred externými vplyvmi a nimi samými...
Zabezpečiť cca. desať tichých, ale autoritatívnych a fyzicky schopných ľudí, v krčme ich porozsádzať medzi chlastajúcich, presun v skupine obomknutej (vo vzdialenosti, kam už chlastajúci nedogrcnú) triezvymi .
Btw myslela som, že @kolini znova rieši školský výlet
@24 buď konkrétny... teraz prosím všetkých skúsme všetci rozmýšľať týmto smerom.... Fakt to nie je komédia... je to seriózna vec... nech sa tu prepadnem, keď klamem...
@32 Prevencia vám nič nehovorí? Tento problém nemám teraz - inak by som si tu tak veselo "nepísmenkoval" ale budem ho mať v budúcnosti - a chcem nájsť spôsob ako ho môžem riešiť a nebude to jednorázový problém...
@31 ťukneš, spinká a môžeš predať na orgány do Albánska... Chcem byť maximálne slušný...
pozri sa.. ale nikto ti neporadí, ak nebudeme vedieť, o čo ide.
to je nejaký platený výlet? budeš od tých ľudí niečo zbierať? budú ochotní niečo dať?
sbs firmy sú drahé veľmi-preveľmi, ja som ich raz potrebovala na jednu väčšiu akciu na 12 hodín a na 10 sbskáro som si odložila 1300 dobre cez tisícku, a to bola ešte dobrá cena...
@41 áno je to niečo podobné... organizovaná akcia - je to výlet... aby sa ľudia dobre zabavili a slovač, bez alkoholu to nejde dokopy... a toto potrebujem poriešiť - aby mi ich tam nepovraždili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
vazne? 30tich nemas sancu zvladnut... aspon 1/2 musi byt pri zmysloch
nech do toho vrazia vlastne peniaze, nech maju motivaciu chovat sa slusnejsie
a neboj na 3O ludi len tak namatkovo si neskoci dalsia skupinka , takze sa neboj
pak napis jak to dopadlo .....
@Pseudos ale tak aby mohli piť ďalej v takej košieľke asi ťažko...
@Matus33 to nemení situáciu
nechápem vôbec, načo tú ochranu..
@8 mám tridsať ľudí a potrebujem aby pili - iné ich totiž nezaujíma... - voziť ich z krčmy do krčmy... potrebujem ich uspokojiť, ochrániť pred externými vplyvmi a nimi samými...
Hovorim na prispevok jedneho co im chcel slubit prostitutku , ze ked ty opity budu zeny tak asi ich prostitutka zaujimat nebude
Btw myslela som, že @kolini znova rieši školský výlet
neboj.. my sme uz ostrielani, pri nas netreba nikoho strazit =D
sona fakt to nieje komedia.
@vismaior
podla mna by sme sa mali vyhnut situacii ked ich musime chranit... spravit zodpovednou tretiu osobu.
alebo ožrať sa spolu snimi
@31 ťukneš, spinká a môžeš predať na orgány do Albánska... Chcem byť maximálne slušný...
@33 ak máš nejaký racionálny nápad sem s ním....
to je nejaký platený výlet? budeš od tých ľudí niečo zbierať? budú ochotní niečo dať?
sbs firmy sú drahé veľmi-preveľmi, ja som ich raz potrebovala na jednu väčšiu akciu na 12 hodín a na 10 sbskáro som si odložila 1300 dobre cez tisícku, a to bola ešte dobrá cena...
viem ze nie si rasistka ale ide o ciganov.