Môj kamarát má problém. Nie ja ale kamarát. Potreboval by ohnúť časopriestor a nevie ako nato. Ak by mal niekto nejaký dobrý nápad mohol by sa podeliť. On má len takú malú garáž tak by bolo dobre keby sa to dalo spraviť tam. Aby na to teda nepršalo. Na tú
je to jednoduche. krv maximalne 3 roky stareho jednorozca zmiesas s Voldemortovou nenavistou a slzami votrelcov. vsetko to musis urobit 30. februara 1386 na Hore Osudu. pouzit k tomu musis kotlik ukuty z antihmoty a kryptonu. musis 6 hodin a 22 minut spievat goa'uldske piesne a sam seba oralne uspokojovat. po tomto procese by sa ti mal zjavit MacGyver, ktory ta zavedie k Jodovi. po jeho vycviku staci, ak si das taku facku, ze odpadnes. v pripade neuspechu pokracuj dalsimi fackami, a pripadne poziadaj aj kamaratov a rodinu o pomoc.
ale opity by som sa o tom bavil, ... kazdopadne relativne naozaj v teoretickej rovine by musel byt velky pan na vytvorenie takeho device, ale existuju vo vesmire, black holes - zmrstene objekty masivnej hustoty bliziacej k nekonecnu a na zaklade einsteinovej vseobecnej teorie relativity ohybaju casopriestor, preto ma diera aj singularitu a pohlcuje svetlo a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vedela by som ti poradiť... ale nechcem.
ti veľmi radi poradia!
@vladqog No predsa ohýbačku časopriestoru.
ale opity by som sa o tom bavil, ... kazdopadne relativne naozaj v teoretickej rovine by musel byt velky pan na vytvorenie takeho device, ale existuju vo vesmire, black holes - zmrstene objekty masivnej hustoty bliziacej k nekonecnu a na zaklade einsteinovej vseobecnej teorie relativity ohybaju casopriestor, preto ma diera aj singularitu a pohlcuje svetlo a podobne...
ohýbačky sú pre amatérov
@8 !!! presne toto som chcel napisat
najlepšie konopné