@darkkizz sa nesmej občas vetu začnem tlačeným a dokončím písaným.. ale väčšinou ten prechod proste nevidieť ale tým pádom mám dosť podobné tlačené a písané písmo, nie je to teda nejak výrazné na prvý pohľad
Tlačeným neviem rýchlo, ani nejak extra pekne, tak preto písaným. Tým viem, keď sa mi chce, fakt pekne A tiež zamieňam m, a a n...keď píšem tlačeným, tak im dám toľko oblúčikov ako keď sú písaným. Potom to nepekne vyzerá A ani sa mi moc nepáči. Iba nadpisy a podnadpisy píšem, ale veľkým tlačeným
na gympli som písala písaným. Akonáhle som došla na VŠ a študovala slovenčinu, začala som písať tlačeným Aj diktáty som mala problém písať, bo som zabúdala na písané tvary
Fuu, ja mam strasne vela pisiem . Asi trojo ozdobnych tlacenych, jedno kombinovane ozdobne, pisanym pisem zriedkakedy.. Ale tak najviac asi klasicke tlacene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
U mňa by tuším grafológ nepochodil, jednotlivé písmená píšem zakaždým inak.
píšem väčšinou písaným, ale niektoré písmená tlačeným.
ale v škole do zošitov väčšinou písaným, inak všade inde tlačeným
Dokonca ani slohy nepíšem písaným, hoci by sa mali, lebo potom som nervózna z toho, že píšem ako vozičkár
píšem obidvoma spôsobmi naraz
keď píšem rýchlo a v strese, v strachu- viem to prečítať asi len já...
keď píšem v pohode- záleží mi na tom písaní a potom sú písmenká krásne...
všetko milé a dobré prajem všetkým...