idem na prax na 2 týždne, potom na 4 dni do Rímu, odtiaľ veľmi pravdepodobne Praha alebo Bratislava, ako sa hovorí "podľa epidemiologickej situácie", potom sa asi začnem učiť, lebo 1 skúšku nemám. Budem sa učiť nemčinu ďalej, jak minulé leto, planujem chodiť cvičiť, na túry sme dohodutí... a to je tak asi všetko ešte novodobý plán: pozrieť všetky animáky, čo v kine práve idú
Zrejme najskorej nikde do zahraničia a na Slovensku neviem, však som málo iniciatívny a málo zaťažený oddychovať, tak asi iba robiť budem.. Možno Praha prinajlepšom alebo východné Slovensko - rodina.
@alex458@9 však sa tam teraz v tom Dubaji doslova upečieš, však tam je teraz strašne horko. Ani sa neslň, to slnko ťa doslova spáli aj po malej chvílke, však tam vyše 40 teraz je. ? Preto som v ňom bol na prelome jesene a zimy..
@kerrang@13 nebol v takych dovolenkovych destinaciach ležia na lehátkach len na 5 minút kvôli fotke na instagram a potom sú zalezení na hoteli a bazéne
@kerrang@13 nejdem sa slniť, idem pracovne. Väčšinu času v miestnosti, iba deň/dva volna, pobehám obchody, trošku pláž a som späť, ani si neuvedomím, koľko tam je stupnov.
@alex458@16 to je inak dobrá pracovná cesta, takú by som aj ja prijal, ale kto by mi ju ponúkol.. Však to že jedine po tých mall-och klimatizovaných pobehať a potom sa skoč pozrieť do toho nákupného centra, kde je vnútri zjazdovka. Je to pecka. Ja som tam bol v decembri pred viac ako 10 rokmi a vtedy výnimočne tam prišli dažde, že im zatekalo do tých nákupnych centier a mali tam vedrá popodkladané, lebo im kvapkala zo stropu voda, keď im tam moc neprší a zanedbali izoláciu. Podobne aj cesty zaplavené, lebo roky to nikto nečistil, keď tam ani nezaprší.
@kerrang@17 to hej, tieto pracovne cesty su super, ja som už v dubaji bola sukromne pred tromi rokmi, na mňa kus scifi mesto, chýba mi tu viac prírody priamo v centre a take, ale musim uznať pláže a umele ostrovy topka
podla vsetkeho asi Rakusko a Alpy, kedze Slovensko zaviedlo uzasnu karantenu ale ak naaaahodou, tak mozno este koncom augusta alebo v septembri MF a V. Tatry, dovolenka od tohoto pondelka do 15. septembra, tak to hadam stihnem a na SK sa umudria
@alex458@18 áno je to tam také scifi veru, tie klimatizované zastávky ma hlavne dostali, že som kukal s otvorenou hubou. Na také ani za 100 rokov až sa viac klíma zmení na SK nemôžme pomýšľať.
@wistingher@14 Tak niektoré alebo odfotia párky (akože svoje nohy) pri nejakej tapete z dovolenkového raja. Alebo nakupujú, čo mňa zas štve, lebo nie som chlap pre nakupovanie a pozeranie trhov a hlavne nie "handier".
Chodením do práce, učením sa taliančiny, skrývaním sa pred talianskym slnkom, a večer prechádzkami a bikovaním. A ešte plánujem jednodňové výlety do San Marina, Rimini, Ancony a na iné miesta.
leto vo Viedni, o tyzden Svedsko a @grietusha , potom roadtrip s frajerom po rakusku a krasnych jazerach a potom ak covid situacia bude ok, by som chcela hecnut nejaku aziu nazimu
a chodim do brna a na slovensko raz za cas...ako spocko fest
@yoss@25 vlani som musel Tatry vynechat > no uvidime, ako to vypali teraz... uz som bol natešený a ruksaky pobalené a prisli s tou uzasnou karantenou... >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Plus balením môjho crushu.
a chodim do brna a na slovensko raz za cas...ako spocko fest