@lucia199513 toto ti je slušné? milión patsto riadkov o tom ako slovensko zvitazi? a pýtať sa dookola to isté pripadá normálne? potom by si mala navštíviť odborníka...
sheily, podla mna by malo navstivit odbornika viacero ludi tuna na birdzi le vacsina su notoricki klamari,...no niekto je tu proste premudrely...aj tak mam isty banxD
píšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetepíšte si čo chcetekašlem na váááááááááááááááááááááááááááásssssssss
Slovensko zvíťazí a zopakuje rok 2002 kedy v štvrťfinále zdolalo Kanadu potom Švédsko a Rusku a teraz sme už zdolali všetkých okrem Kanady a hlavne vtedy to bolo v opačnom poradí ako je tomu teraz tak dúfam že chlapci hoc ťažko ale vyhrajú ukážeme svetu že tzv. starci ako nazývali hlavne Česi našu reprezentáciu hrá lepšie ako mladíci z Ruska čo sme už aj dokázali lebo sme postúpili a Kanady.
@lucia199513 počuj moja, vieš načo je tá okrúhla vec nad tvojím krkom? nie, nie je to na to, aby si si mala čo maľovať.. tomu sa hovorí hlava, v nej máš mozog /snáď/ a tým sa rozmýšľa a nepíšu sa pič*viny... Ach dieťa, snáď z toho vyrastieš ...
A k téme Som optimistka, takže.. SLOVENSKO ZOPAKUJE ROK 2oo2 ! Nabijeme ich všetkých. A keby NÁHODOU NIE, tak aj tak už aj to kde sme teraz je velikánsky úspech. Držím im palce fakt strašne moc
myslim ze slovaci nasich hokejistov podecenuju a tu je aj clanok v ktorom su velmi zaujimave informacie nariklad uspesnost v presilovkach a v oslebeni mame najvecsiu na turnaju zaskocilo vasto??? ak hej tak neverite nasim
kissmeplease, ty nemas 16rokov ani keby si tu co trepala, uz aj podla tej fotky vidim. a podla tvojho stylu piisania ti dam rozbor osobnosti:vygumovane 13-rocne dievca co sa nevprace do koze a starie sa do kazdeho, mudruje a mudruje a mudruje v skutocnosti ma vseo.prehlad ako 3-rocne decko
Máte obľúbeného maliara alebo nejaký obraz? Môj najobľúbenejší je od Salvadora Dalího ...
22Hudba:
Hudba pri sexe
Počúvate pri sexe nejakú hudbu? Ak áno tak dajte nejaké typy ...
46Hry:
Hrá tu niekto WoW? Ak áno na oficiálnom serveri, či nie?
- Áno, hrám
- Nie, nehrám
- Hral som
- Čo to je?
70Ostatné témy:
Novoročné ráno a 3. svetová vojna
Tak kedy ste sa zobudili a vlastne aké bolo vaše prvé ráno v roku 2010? Možno pre niektorých s opicou, niektorých hnusným budíčkom od rodičov, či súrodencov. A tí, ktorí pozerali včera...
17Vzťahy:
Ako nestratiť kamaráta
Zdravím Potrebovala by som aspoň maličkú radu. Tákže... Mám chalana, s ktorým už o pár dní oslávime rok, čo sme spolu. Ľúbim ho, aj keď občas sa objavia aj hádky a všetky tie nepríjemné...
27Vzťahy:
Frajer alebo kamoška?
Čo by ste urobili vy, kebyže vám dá váš frajer na výber? Buď on alebo vaša najlepšia kamoška. Lebo on ju neznáša, ževraj je falošná a predo mnou sa len pretvaruje a nechce,...
16Čo ma nasralo:
Zrada "naj kamošky/kamoša"
Stalo sa vám niekedy, že vás zradila "najlepšia kamoška" alebo "kamoš" ?? Ak hej tak ako?? A odpustili ste im to, alebo tým sa vaše kamarátstvo skončilo? Mne sa to práve stalo a...
21Život:
Smrť... koniec alebo nový začiatok?
- Nový začiatok
- Koniec
- Hmmm??
7Grafika:
Prečo mi to nejde?? PLS HELP
Zaregistrovala som sa na blog.cz. prvé články mi tam išli v pohode, ale keď som sa odhlásila a potom na ďalší deň znova prihlásila, už mi tam nešlo dať nič. Pls neviete čím...
23Sex:
Sex na jednu noc?
- prečo nie?
- nikdy
- iba ak nemám vážnu známosť
- iba ak by som nebol/a zadaný/á
11Vzťahy:
Čo to znamená?
Aký je rozdiel medzi tým, keď niekto povie, že... ...sa mu niekto páči ...je do niekoho zaľúbený ...ľúbi niekoho ...miluje niekoho? Ako to vnímate vy?...
62Vzťahy:
10 dôwodow, prečo si to rozdať s frajerom/frajerkou u seba w izbe, keď sú rodičia doma
Okey ľudia... Pls dajte sem 10 dowodow prečo by si to mal/a chalan/baba rozdať s frajerkou/frajerom u seba w izbe, keď sú ročia doma. Pls nečo originálne ...
50Sex:
Mastrubovať? Áno či nie?
Tákže, čo si myslíte o mastrubácii? je to normálne, alebo nechutné? mastrubujú chalani a baby rovnako často? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak verím, že vyhráme.
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
A k téme Som optimistka, takže.. SLOVENSKO ZOPAKUJE ROK 2oo2 ! Nabijeme ich všetkých. A keby NÁHODOU NIE, tak aj tak už aj to kde sme teraz je velikánsky úspech. Držím im palce fakt strašne moc
» sport.aktuality.sk/clanok/90904/sl...
Máte obľúbeného maliara alebo nejaký obraz? Môj najobľúbenejší je od Salvadora Dalího ...
22Hudba:
Hudba pri sexe
Počúvate pri sexe nejakú hudbu? Ak áno tak dajte nejaké typy ...
46Hry:
Hrá tu niekto WoW? Ak áno na oficiálnom serveri, či nie?
- Áno, hrám
- Nie, nehrám
- Hral som
- Čo to je?
70Ostatné témy:
Novoročné ráno a 3. svetová vojna
Tak kedy ste sa zobudili a vlastne aké bolo vaše prvé ráno v roku 2010? Možno pre niektorých s opicou, niektorých hnusným budíčkom od rodičov, či súrodencov. A tí, ktorí pozerali včera...
17Vzťahy:
Ako nestratiť kamaráta
Zdravím Potrebovala by som aspoň maličkú radu. Tákže... Mám chalana, s ktorým už o pár dní oslávime rok, čo sme spolu. Ľúbim ho, aj keď občas sa objavia aj hádky a všetky tie nepríjemné...
27Vzťahy:
Frajer alebo kamoška?
Čo by ste urobili vy, kebyže vám dá váš frajer na výber? Buď on alebo vaša najlepšia kamoška. Lebo on ju neznáša, ževraj je falošná a predo mnou sa len pretvaruje a nechce,...
16Čo ma nasralo:
Zrada "naj kamošky/kamoša"
Stalo sa vám niekedy, že vás zradila "najlepšia kamoška" alebo "kamoš" ?? Ak hej tak ako?? A odpustili ste im to, alebo tým sa vaše kamarátstvo skončilo? Mne sa to práve stalo a...
21Život:
Smrť... koniec alebo nový začiatok?
- Nový začiatok
- Koniec
- Hmmm??
7Grafika:
Prečo mi to nejde?? PLS HELP
Zaregistrovala som sa na blog.cz. prvé články mi tam išli v pohode, ale keď som sa odhlásila a potom na ďalší deň znova prihlásila, už mi tam nešlo dať nič. Pls neviete čím...
23Sex:
Sex na jednu noc?
- prečo nie?
- nikdy
- iba ak nemám vážnu známosť
- iba ak by som nebol/a zadaný/á
11Vzťahy:
Čo to znamená?
Aký je rozdiel medzi tým, keď niekto povie, že... ...sa mu niekto páči ...je do niekoho zaľúbený ...ľúbi niekoho ...miluje niekoho? Ako to vnímate vy?...
62Vzťahy:
10 dôwodow, prečo si to rozdať s frajerom/frajerkou u seba w izbe, keď sú rodičia doma
Okey ľudia... Pls dajte sem 10 dowodow prečo by si to mal/a chalan/baba rozdať s frajerkou/frajerom u seba w izbe, keď sú ročia doma. Pls nečo originálne ...
50Sex:
Mastrubovať? Áno či nie?
Tákže, čo si myslíte o mastrubácii? je to normálne, alebo nechutné? mastrubujú chalani a baby rovnako často? ...
dala si tu milionpatstomoznosti a ani jedna nebola spravna ahhaahah cim to bude?