Ak prehráme napíšem tu niečo čo je napísané v jedom časopise. Ja si myslím že by sme mohli vyhrat ale pochybujem. Ved ked v bráne maju Brodeura a spol...Ale keby naši šlapli na plno máme šancu vyhrat...
mýslím, že naši hráči majú aj na skvelých a tak strašne ospevovaných kanaďanov, ale okrem koncentrovaného výkonu musí byť pri nich aj povestné šťastíčko. Je síce pravda že dnes sme vyhrali, ale priznajme si, že nech zápas trvá o pár sekúnd dlhšie tak veru krušné chvíle by sme zažívali... Ale netreba hádzať flintu do žita, veď v športe a láske je možné všetko tak hurá do toho s plným nasadením a nech aj ten bože dá ...
ja verim ze vyhrame...ved uz sme raz boli majstri preco nemozme byt aj teraz co je na tom take nepochopitelne??? preco slovaci tak podcenuju slovenskychhokejistiv a ked sme boli majstri tiez to boloked bol trener filc tak myslim ze mame realnu sancu vyhrat a viem ze vyhrame
keď dúfam podvedome vo výhru tak to vychádza ale nechcem nič zakríknuť..kanada hrá inakší hokej jak naši, ale..ja proste dúfam aspoň v bronz ak nič iné...
kedze fandim Kanade, tak verim, ze vyhraju.. hlavne ak budu hrat tak dobre ako v noci s rusmi.. A ako bolo Salt Lake City CAN:USA, bude to podla mna aj teraz vo Vancouveri...
no ako neviem kedy sme amli taký dobrý tím ako teraz,asi nikdy a myslímže sme už párkrát nejakú medailu vyhrali ,na olympiáe síce nie ale no , to že sa nám posledné roky nedarilo na majstrovstách nič neznamená,ve teraz máme o dosť lepší tím ako vtedy a porazili sme rusov, tí su majtri dvojnásobný a švedi naposledy vyhrali olympiádu tak prečo by sme nemohli zdolať aj kanadu, ja viem kanada ,tam je NHL ,akokeby tam naši nehrávali (ach)
Napr. ja som neverila, že vyhráme so Švédmi, respektíve som to pokladala za možnú ale nie celkom pravdepodobnú, no a aha. Je síce pravda, že Kanaďania sú už iná liga, ale tak nikdy nevieš Ja im držím palce. Je síce pravda, že v sobotu o pol štvrtej ráno pravdepodobne nevstanem (jediný deň, kedy sa vyspím počas celého týždňa) ale tak v duši im fandím
Dúfam, že vyhráme. To je všetko. PREDPOKLADÁM(čo nie je to isté )že prehráme, hoci po tom všetkom, čo o nás tvrdili, ako s tými a s tými prehráme, je lepšie použiť "Never say never".
tu tak "optimisticky" tvrdite tie vysledky 13:0 a neviem co... som zvedava, kolki z vas budu vychvalovat slovensko do nebies, ak sa nam nahodou podari vyhrat
a inak... fandim nasim... a vitazstvom uz je to, ze sme vobec v semifinale- takze, nech zvitazi HOKEJ
Aj tak toho chlapci dokázali veľa, už len vzhľadom na ich vek, k veku súperov... Slovensko, tak malá krajina, môže byť pyšná na hokej, ktorý sa u nás hral v minulosti, škoda že tomu tak nieje aj teraz...
Máme na to aby sme vyhrali, aj oni sú len ľudia. Poslednú dobu sa na nás šťastie moc neusmievalo, tak keby nám to v tomto zápase vrátilo, bolo by to ideálne
@turgon jasneeeeee ,ze zlato je nase a ideme si pon !! aaaa ved vies ...ked nie ,keby nahodou ,ze nevyhrame ..ideme do Vancouveru ...ty mas stadiony ,ja satne !!!!!!!!!!!!!!!
kazdy vravel ze mame prestarnuty tim, veteranov a neviem co...potom prehrali proti cechom, to uz si kazdy myslel ze ideme domov. ALE potom VYHRALI nad RUSMI, LOTYŠMI, NÓRMI A AJ ŠVÉDMI!!!A pamatáte si GOTEBURG 2002, ked sme boli majstri???Hrali sme aj jeden zápas proti svédom, oni boli domáci a slováci ich PORAZILI.Teraz síce je Kanada domáca, má aj silný tím, ale napríklad podcenila aj svaciarsko a vyhrala len tak-tak. Slováci vyhrajú!!!
kanada je ina liga ?...to je zajeb ....je pravda ze maju vela hracov a dokazu zostavit aj 5 perfektnych timov...ale to este nic neznamena...rusi su rovnako dobry a nabili sme ich,tak isto svedsko....urcite kanadania pojdu po nas ako psi ale ja verim nasim ...takze nechajme sa prekvapit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
(Bude sa to prejavovať tým, že aspoň týždeň budem skutočne neznášať čokoľvek spoločné s americkým kontinentom)
V duchu- 2:5 pre Kanadu, sorry
Ale aj tak je to veľký úspech. Bronz bude náš. Sila.
ale nádej umiera posledná !!!
Slovenskó Slovenskó héjá héjá héjá Slovensko
Tak to vidím ja. =D
a k teme ...vyhrame to !!!!!!!!!
a inak... fandim nasim... a vitazstvom uz je to, ze sme vobec v semifinale- takze, nech zvitazi HOKEJ
keď sme porazili Švédov, máme šancu aj proti Kanade. Ani oni nie sú bohovia .
Takisto ked sme sli hrat s Rusmi tak kazdy tipoval 0:5 a ked s cechmi tak tipovali 0:9 a ked so Svedmi tak kazdy uz sa smial ze prehrame.
Porazili sme kanadu NERAZ. Neviem preco by sme ich nemohli porazit aj teraz? Staci ze budeme mat viac stastia a sanca je uplne realna.
nie nie a este raz nie...
piska american... este stale je to 50 na 50?