Zdravím. Chcem poslať balíček poštou, no ešte som ho neodosielala. Potrebujem ten postup. Prídem na poštu , a a oni miu dajú bloček kde mám vyplniť adresu .. Oni balík odvážia či čo? Viem mám retardované otázky čo už so mnou..
musíš to dať do balíka buď čo ti tam predajú, alebo čo si vezmeš ty ale musí byť zabalený. musí spĺňať nejaké tie rozmery, neviem koľko možno je to na stránke pošty...musí mať myslím minimálne dve kilá, inak sa to neposiela ako balík...a potom naň napíšeš adresu, oni odvážia, skontrolujú, zaplatíš podľa toho kam ho chceš poslať, vyplníš jedno tlačivo, len tam kde ti povedia vyplňuj, podpíšeš sa, dostaneš bloček a to je myslím všetko
zavolas UPS, oni pridu za tebou, vypisu adresy miesto teba, mozes si vybrat, ci chces platit ty alebo prijemca, ak ty, aj odvazia a zaplatis im, ak prijemca, len vezmu balik a mas pokoj..
nevyhoda je, ze sa neda dat dobierka a je tam vysoka cena na 1 kilo (mylsim, ze 9 eur alebo tak) ale potom sa postupne po kazdom kile rozdiel ceny zmensuje, myslim, ze na 2 kila je to asi len o 80 centov viac alebo tak nejak..
@fuckkkk čo keby ty trubka prides namiesto toho casu co si to tu pisala na poštu a neopytas sa ´´Dobry den..chcela by som poslat balicek tam a tam mohly by ste my prosim poradit co vsetko potrebujem ako ma byt balik zabaleny a oznaceny?kolko potrebujem penazi?aku znamku?´´ stavim sa ze kazdy jedna ta piča na poste ty pomoze a na buduce uz nebudes sxa pytat taku kokotinu tunak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a to tlačivo je asi podací lístok, tam v podstate napíšeš len adresy, poprípade ak to posielaš na dobierku tak aj to
nevyhoda je, ze sa neda dat dobierka a je tam vysoka cena na 1 kilo (mylsim, ze 9 eur alebo tak) ale potom sa postupne po kazdom kile rozdiel ceny zmensuje, myslim, ze na 2 kila je to asi len o 80 centov viac alebo tak nejak..
@fuckkkk nemusíš stačí mať občiansky
@strangie ten obal je najdôležitejší, čo?