ako povedat chalanovi (ktory je moj spoluziak a byvame na jednom intraku) ze k nemu citim viac ako k ostatnym a ze ci to tak citi aj on.... a teraz nechcem aby ste mi napisali ze "jednoducho" alebo "povedz mu to rovno do oci".. len chcem vediet ci by to b
@Cherrylka08 no hej aj ja si to myslim len vies v tym "mudrych" babskych casopisoch vsade pisu same chujovinky, ze nech baba nepovie rovno chalanovi do oci co k nemu citi lebo on ptm strati zaujem a hovadinky.. tak ja neviem.. naozaj.. akoze on je ten chalan z celej triedy s ktorym si fakt rozumiem.. a asi pred tromi tyzdnami mi napisal, ze vraj som podla neho najviac v pohode baba z intraku a zo skoly, lebo ze sa nehram na nic a vraj som super.. nenormalne som sa tomu potesila.. len neviem, ci nechce len aby sme boli kamarati..
no skusim ti aspon nečo poradiť ale newiem či ti to pomože bo moc sa newiznam , napriklad že by si snim skusila isť do kina alebo na kofolu alebo take niečo a uvidiš časom
@Poppy1104 no keď už toto ti povedal alebo napísal, mám pocit, že by možno chcel aj niečo iné ako kamarátstvo niekedy by som na tie dievčenské časopisy nedala, lebo vieš no ... zkús podla svojej intuície, len ty ho poznáš najlepšie
@11mat12 .. no ja neviem.. u nas je to dost take.. ze v nasom "mestecku" kde mame intrak nie su prave najvacsie moznosti aby sme niekam isli.... takze.. asi zostanem len pri tom, ze ho zavolam von a spytam sa ho to...
@Cherrylka08 hej hej vsak to.. len mi kazdy hovori, ze mam nieco riesit a vsetko.. ale ked ja neviem.. bolo by najsamlepsie keby sme boli spolu.. ale keby chcel len kamaratstvo a ptm by sme sa kazdy den videli v skole.. tak neviem ci by to bolo dobre..
natvojom mieste ho vyprovokujem v takom zmysle ze s nim budes chciet ist len na miesto kde by normlany chlap nesiel len ten ktoremu tiez nieje vsetko jedno alebo sa ho to spitaj no vsetko je natebe
@Poppy1104 no ja neviem normalny chlapy napr nechodia do cajovne abooo ja fakt neviem co mam vymysliet ... ako v takom zmysle ja neviem ci to funguje akoze nidky som to neskusal iba dristam co ma napadlo
@Poppy1104 zistis, ze tie mudre babske casopisy niesu az take mudre ako sa zda , ja si mylsim ze by si nic nestratila, aj keby si mu to povedala priamo
Prečo by to malo byť trapne skôr naopak by to bolo k nemu uprimne a ak to citi aj on tak by ste mali byt svoji a este apon budes vediet nacom si. Hlavne mu to povec lebo mozes neskor banovat ze si vahala. Ak je inteligentny tak ho to skor dostane a bude stastny. Povec mu to narovinu
ja by som nic nehovoril, iba by som sa zacal snazit ho nejakym sposobom ziskat... ukazat mu tvoj zaujem, ale neprehanat to zas nejako extra....skus vnom vyvolat nieco aby zacal nateba mysliet... mna to oto viac bavi ked som si nie isty tym ci ma omna nejaky velky zaujem...ja som na tajomne zeny
ja ti poviem moj pribeh pred 5 rokmi som chodila do skoly autobusom a chodil v nom aj straaasne zlaty chalan ktory sa mi pacil ale nepoznala som ho len som od kamosky vedela ako sa vola a ze brigaduje v obchode kazdy stvrtok. tak asi po 3 tyzdnoch obkukavania a usmievania sa som sa vybrala do toho obchodu a len tak som sa mu prihovorila. pozdravila som ho a predstavila som sa a potom som si vypytala cislo. na druhy den som mu pisala sms ci nechce ist von a on ze ano. tak sme sli von ale bolo to take divne. chvilu som si vravela ze co uz tak budem mat aspon kamarata. no ale on sa mi strassne pacil tak ked ma odprevadil domov tak na rozlucku som mu dala veeeelkeho fracuzaka a on len kukal jak bubu ale potom sme sa zacali stretavat a chodit spolu a tradaa dodnes sme spolu... skus tomu tvojmu nejak naznacit alebo jemne povedat ze o nho stojis viac napriklad sa ho spytaj ci si vie predstavit vztah so svojou kamoskou a mozno mu zapne...a ak nie skus to ako ja pekne odvazne a bez okolkov ho pobozkaj alebo mu to povedz. ak by s tebou pocity nezdielal a bol len kamarat, tak ako dobry kamarat to pochopi a priatelstvo si neznicis. a co ty vies mozno sa mu aj ty pacis.
draha moja... chodit so spoluziakom nie je to najlepsie... prave riesim nieco velmi podobne a uz mi z toho dost hrabe... a sice ma vsetci ohovarali, ja som si aj tak spravila po svojom a teraz vidim ze mali pravdu... ale neprisla by som na to kebyze to neskusim takze aj ty sa musis rozhodnut sama... a to ze ako ho oslovit je uz to najmensie... odporucam poriadne ho opit a potom sledovat reakciu... a ak by to nevyslo tak sa nadruhy den mozes tvarit ze si nic nepamatas abo ze to z teba hovoril alkohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no skusim ti aspon nečo poradiť ale newiem či ti to pomože bo moc sa newiznam , napriklad že by si snim skusila isť do kina alebo na kofolu alebo take niečo a uvidiš časom
OMFG!
@poppy1104
normálne vás nechápem povedal ti také pekné veci a ty sa ho bojíš opýtať. Sa zamysli to bol asi jeho pokus vyjadriť city k tebe nie