Ahoj mám 12 rokov a mám veľký problém. Páči sa mi jeden chalan a neviem ako mu to mám povedať. Aj by som to už spravila ale strašne sa HAMBÍM a bojím sa ako zareaguje. Prosím pomôžte. Bude super ak napíšu aj chalani.
Su rozne sposoby.cudzia rec,brailovo pismo,morzeovka alebo specialitka Gestigulacia a ak nechape skus mu to nakreslit a ak uz potom ne tak je dement a ak to nevadi ani tebe tak ja idem na pivo
james98 on mal už 3 babi a ja by som mu to hneď povedala len neviem ako to mám spraviť prísť za ním povedať strašne sa mi páčiš a ísť a celý deň sa na neho čumeť a čakať čo spravi???
vieš james98 kamarátka mi raz povedala:
"Keď máš niaky sen tak sa nikdy nevzdávaj a choď si ho splniť "
Možno máš pravdu že mám ešte málo rokov a mám si ešte užívať ale ja sa držím týchto slov a nikdy sa nevzdávam .
Paťka v tvojom veku je ok mať sen napríklad stať sa profesionálnou športovkyňou alebo speváčkou alebo proste niečo, na čo máš teraz najlepší vek, aby si to rozvíjala... na chalanov máš čas, je ok pomaly ich začať riešiť a pokukovať po nich, ale nič viac... budeš to potom tak akurát ľutovať a chalani v puberte sú duplom nevyzretí, keby mu to povieš, vie to v priebehu 2 dní celá škola a budú sa ti tak akurát smiať...
@25 neodídeš, počkáš ako zareaguje... a potom odídeš
nie, vážne... ak CHCEŠ, aby to vedel, najlepší spôsob je povedať mu to... predsa nechceš, aby sa to dozvedel od nejakej tvojej zhovorčivej kamarátky, nie?
na hovno? kašli na neho... ešte máš fakt na také veci čas... pozri, ja mám o 10 rokov viac a hovorím si, koľko toho chcem ešte stihnúť, kým si nájdem chalana fakt, nestrácaj čas a rob, čo ťa baví...
nevybehni s tým naňho hneď...
najprv nadviaž rozhovor a povedz mu niečo ako "Si super, dobre sa mi s tebou rozpráva." pretože keď mu hneď povieš niečo ako "som do teba buchnutá a neviem bez teba žiť" môže spanikáriť
teda, v tom druhom prípade budeš hneď vedieť, na čom si, ale môže ťa to nemilo prekvapiť.
v tom prvom prípade s ním môžeš debatovať každú prestávku, začni s nejakými zaujímavými témami, ku ktorým budeš mať čo povedať ty aj on (aby nenastalo trápne ticho a aby sa necítil nepríjemne v tvojej spoločnosti) po nejakom čase si zvyknete na čoraz dôvernejšie debaty a potom už budeš musieť ty sama usúdiť, kedy je vhodný čas na to, aby si mu to povedala
a to, čo hovorí @viciousmoth nemusí byť vždy pravda, poznám niekoľko párikov, ktorí spolu začali ako spolužiaci a stále sú spolu - aj po piatich-šiestich rokoch
Ďakujem as zatial si mi moooc pomohla a máš aj pravdu ale cez prestávky je stále s chalanmi a ledva mu poviem " ahoj" lebo on je dokonalý a ja som s neho úúplne mimo .
Kup mu na Valentina cokoladu a ked sa nahodou stretne vas zrak stale ho hypnotizuj, ked sa opyta co sa stale pozeras, povies, ze sa zvyknes pozerat na objekty ktore su pekne lebo z tych skaredych by ti mohli vypadat vlasy
@kuvincik A mne už by si teda poradila čo potom ? Inač nepamätám si žeby som v 12 tich riešil niečo iné ako pogy , kiny , autá etc. Lásky sa mi nedostalo v tak mladom veku vlastne ani teraz takže niečo mi asi ostalo z mladosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
"Keď máš niaky sen tak sa nikdy nevzdávaj a choď si ho splniť "
Možno máš pravdu že mám ešte málo rokov a mám si ešte užívať ale ja sa držím týchto slov a nikdy sa nevzdávam .
nie, vážne... ak CHCEŠ, aby to vedel, najlepší spôsob je povedať mu to... predsa nechceš, aby sa to dozvedel od nejakej tvojej zhovorčivej kamarátky, nie?
:/ :/ :/
najprv nadviaž rozhovor a povedz mu niečo ako "Si super, dobre sa mi s tebou rozpráva." pretože keď mu hneď povieš niečo ako "som do teba buchnutá a neviem bez teba žiť" môže spanikáriť
teda, v tom druhom prípade budeš hneď vedieť, na čom si, ale môže ťa to nemilo prekvapiť.
v tom prvom prípade s ním môžeš debatovať každú prestávku, začni s nejakými zaujímavými témami, ku ktorým budeš mať čo povedať ty aj on (aby nenastalo trápne ticho a aby sa necítil nepríjemne v tvojej spoločnosti) po nejakom čase si zvyknete na čoraz dôvernejšie debaty a potom už budeš musieť ty sama usúdiť, kedy je vhodný čas na to, aby si mu to povedala
a to, čo hovorí @viciousmoth nemusí byť vždy pravda, poznám niekoľko párikov, ktorí spolu začali ako spolužiaci a stále sú spolu - aj po piatich-šiestich rokoch
a keď sa mi pri niečom zapáči, tak mu poviem, že sa mi páči.
ach jaj
a ehm... mám pocit, že to nefunguje na všetkých (a najmä nie na neznámych )
ale ako.. nič za to nedáš, skúšať môžeš