okupujem komp, túlam sa sama niekde mimo ľudí, večer ale väčšinou zaparkujem v meste v klube, realizujem dávno plánované otravovanie netových známych zo vzdialenejších miest naživo, čo sa mi cez školský rok nedarilo, 15. a 27.7. mám v pláne koncerty a 10.-13.7 a 14.-16.8 zas festivaly... inak len nezáživne prežívam deň za dňom nadávajúc na to teplo...
no ja pracujem a skola mi nemoze chybat pretoze do jednej stale chodim a dovolenka bude ale az na konci tak sa strasne tesim a dufam ze aj tych priatelov stiham
tak v prvom rade,snazim sa abych sa nezcvokla(z dovodu pritomnosti rodicov v mojom domacom prostredi) a nevybuchla mojim sialenym hnevom smiley:..
noo a dalej pokusam sa nezcvoknut z toho tepla co nastalo,pricom ma vytaca ked musim ist vyncit hafana,ked je akurat slnecno..(ja taky maly nocny tvor ..ale inac sa poflakujem po byte,sedim za compom a vymyslam co budem nasledujucich par hodin robit.
na vecer moja temna dusa(ako to nazvala moja matka vyliezam z brlohu a robim rozruch po vonku
dnes sa taka moznost nejako nenaskytla tak travim vecer doma pri pivku smiley:
a na dovolenku sa chystam tak niekam do hor na chatu,kde nebude horko
k moru bych nesla ani za svet ..stacilo mi minuly rok a to som takmer umrela,ked som este aj zhorela a secko ma stipalo..fuj,ze uz nechcem
takze moje prazdniny sa ponesu duchom pohody, relaxu a nic nerobenia..maximalne niekoho vytocim
(som sa nejako rozpisala ...mozem to dat za vinu tomu nevinne vyzerajucemu pivu?...hmm asi ne,ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este otazka za milion- chyba vam skola??
a ináč len tak doma leňoším...
a inak komp cele dni
.. v piatok som bola na jednej chate.
. v sobotu som sa bola nadýchať vzduchu.
..v nedeľu sme sa lent ak potulovali v dúfaní že niekoho stretneme.
v pondelok bol fajront.
dnes som sa bola kúpiť na Cetíne a potom som ostala v Ivanke
streda- to ideme do Drážoviec a ztadiaľ si dávame hreeňovku na Zobor (,vážne prechádzka )
štvrtok-cyklotúra po okolitých dedinách Nitry.
piatok- mesto ..
.. niekedy v okolí 16-20 idem na dva dni babke to TN.
.a na konci júla ideme s našimi do Chorvátska..
.a možno ai do Prahy ešte pôjdeme.
tak v prvom rade,snazim sa abych sa nezcvokla(z dovodu pritomnosti rodicov v mojom domacom prostredi) a nevybuchla mojim sialenym hnevom smiley:..
noo a dalej pokusam sa nezcvoknut z toho tepla co nastalo,pricom ma vytaca ked musim ist vyncit hafana,ked je akurat slnecno..(ja taky maly nocny tvor ..ale inac sa poflakujem po byte,sedim za compom a vymyslam co budem nasledujucich par hodin robit.
na vecer moja temna dusa(ako to nazvala moja matka vyliezam z brlohu a robim rozruch po vonku
dnes sa taka moznost nejako nenaskytla tak travim vecer doma pri pivku smiley:
a na dovolenku sa chystam tak niekam do hor na chatu,kde nebude horko
k moru bych nesla ani za svet ..stacilo mi minuly rok a to som takmer umrela,ked som este aj zhorela a secko ma stipalo..fuj,ze uz nechcem
takze moje prazdniny sa ponesu duchom pohody, relaxu a nic nerobenia..maximalne niekoho vytocim
(som sa nejako rozpisala ...mozem to dat za vinu tomu nevinne vyzerajucemu pivu?...hmm asi ne,ze?
K moru asi pojdeme, nasadneme do auta a vydame sa tvarou tvar dobrodruzstvu do Chorvatska.
Kedze byvam na dedina kamarati nula bodov, no proste bude zabava