väčšina organických psychodysleptík je dobre rozpustná v nepolárnych rozpúšťadlách, napr. v toluéne. Inhalácia povedzme, zmesi toluén-LSD, má takto veľmi rýchly nábeh do excitačného štádia, ale tiež oveľa kratší účinok. Navyše je menšie riziko predávkovania sa. Tiež na to nepoužívaj igelitové vrecko, ale inhalátor podobný ako majú astmnatici.
Pokiaľ potrebuješ "vytriezvieť" tak stačí výjsť na čerstvý vzduch a piť veľa tekutín. Za také 2-3 hodiny si späť v realite.
@mm47 fetoši je asi tak spisovné slovo ako shit... A uznávam skloňovanie bola trefa vedľa ale hej na človeka ktorý priemerne spáva 5 hodín denne je dobrá trefa už to, že som zistil, že tam nejaká chyba je
@mm47 čo je nespisovné na slove przniť ? je to normálne knižné slovo, ma nahnevaj otvorím slovník nájdem to tam, spravím screenshot a uploadnem to sem.
S tými východniarmi bohužiaľ ale ešte som si na birdzi nevšimol nejaký veľký výskyt vyjadrovania sa v nárečiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@5 taka moznost nie je, kazdy na niecom fici a kto nie je pod kytickami
Pokiaľ potrebuješ "vytriezvieť" tak stačí výjsť na čerstvý vzduch a piť veľa tekutín. Za také 2-3 hodiny si späť v realite.
Toť môj názor ako chemika...
ale vždy dám najprv do ľavej
skor islo o to co preferujes ty a nie co ako funguje.......
alebo co to sposobuje to ti mozem povedta z prvej ruky
..kvak..
Zahod do bongo a nemudruj
To tvoje ""prznenie"" bolo tiez spisovne
A chyba tam NIEJE!
S tými východniarmi bohužiaľ ale ešte som si na birdzi nevšimol nejaký veľký výskyt vyjadrovania sa v nárečiach.
A ozaj nerad ti to hovorim ale
1. ty niesi Štúr
2. Mna tvoja alergia vobec nezaujima
vodná fajočka