@millie jj, proste nikdy neviem, čo mám v situáciách, ktoré si prejavenie ľútosti vyžadujú, povedať. Napríklad aj keď cítim niečo, čo chcem povedať, tak to nepoviem.
takže sa snažím pri takých situáciách premôcť a nejako to vyjadriť, ale mám zmiešané pocity
@galinka myslel som takú ľútosť, že niekomu sa niečo nepríjemné stalo a ty ho chceš podporiť, nepovedať niečo hlúpe a nevhodné a pomôcť tomu človeku a dať mu najavo, že s ním súcitíš.
@bluepanter Tá otázka bola myslená skôr pre autorku diskusie...
Ale na situáciu že niekomu sa niečo nepríjemné stalo sa niekedy naozaj nedá nič povedať, niekedy proste ak povieš čokoľvek, tak vieš, že tej osobe to nepomôže... Dodnes si pamätám jednu situáciu, keď som proste nemohla nič povedať, nedalo sa, neexistovali na to slová... mohla som len kamarátku objať a počúvať ju keď rozprávala... Ale viac som jej v tej chvíli pomôcť nemohla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je mi ťa lúto.
ale aspoň sa snažím
takže sa snažím pri takých situáciách premôcť a nejako to vyjadriť, ale mám zmiešané pocity
Inak čo presne pod tou ľútosťou myslíš?
Ak to má byť že niekoho ľutuješ - väčšinou sa snažím dať najavo skôr svoju podporu ako ľútosť...
Ak to má byť že ja ľutujem niečo čo som spravila - pozerám do zeme a snažím sa dostať zo seba čo som spravila, čo ma k tomu viedlo a že ma to mrzí...
pohlaviu mužskému: hm, hezky...
Ale na situáciu že niekomu sa niečo nepríjemné stalo sa niekedy naozaj nedá nič povedať, niekedy proste ak povieš čokoľvek, tak vieš, že tej osobe to nepomôže... Dodnes si pamätám jednu situáciu, keď som proste nemohla nič povedať, nedalo sa, neexistovali na to slová... mohla som len kamarátku objať a počúvať ju keď rozprávala... Ale viac som jej v tej chvíli pomôcť nemohla...
tak ja by som asi ani to nedokázal...