cavte zaujimalo by ma ci mate dakto skusenosti alebo viete poradit ako sa presadit v spolocenskom zivote, odkedy som zo skoly prec tak spolocensky takmer nezijem, a strasne ma to stve, vsetci spoluziaci, kamarati su kade tade
a strasne tazko nadvazujem n
si na tom ako ja. prečo zo školy a človek je stratený.
uprimne, neviem, ako sa to dá prekonať, ale tebe stačí málo, stačil by ti aj jeden človek, najlepšie opačneho pohlavia, a budeš štastný
zvlastne.. ak by islo o introverta, tak by bol celkom rad, ze ma relativny klud od ludi... si si isty ze si introvert? mozno ani nie si uplny introvert, len mas z nejakeho dovodu problem komunikovat tak, ako by si chcel
ja som sa týmto spôsobom úplne zmenila v období, keď som si začala cielene vyhľadávať nových kamarátov (v preklade, prišla som na birdz a začala som organizovať akcie s ľuďmi, ktorých som predtým vôbec nepoznala a nemali voči mne predsudky). pretože okolie, v ktorom som sa nachádzalo predtým ma malo za introverta a zároveň ho zo mňa naspäť robilo, pretože sa nikto nepokúšal so mnou komunikovať. takže moja rada asi znie, skús si nájsť nový kolektív kamošov, i keď ti to zo začiatku pôjde ťažšie, mne to tiež išlo. ale držím palce, to dáš
proste si povieš a ujasníš čo chceš urobiť, ujasníš si hlavne to ako to chceš urobiť a ako sa to dá urobiť ... a potom ... to jednoducho urobíš znie to hlupo ja viem ale toto vždy u mňa funguje keď mi moja prirodzenosť bráni sa spoločensky vyžiť ...
ak je to nutné a potrebujem to a vnutorne cítim že chcem, proste to urobím a hotovo ... aj tak nakoniec vždy zistím že to nebolo také hrozné aké som to mal v hlave (neplatí to ale vždy, hlavne na kluby, koncerty a diskotéky
a neprekonávaj ju, len ju použi vo svoj prospech svojim spôsobom ... predsa len ide o tvoje pocit o nič iné tak načo to tlačiť do extremov
čoho sa bojíš? skoro každému je nepríjemné, keď sa má zoznámiť s novými ľudmi. Buď s nimi potom budeš v kontakte, alebo nie, podľa toho, či si sadnete.. Easy. Za pokus to vždy stojí, nikdy nevieš, na koho natrafíš aj keď sa ti všetci zdajú rovnakí.
introverciu nutne prekonávať nemusíš...ak si na ňu zvykneš, dá sa s ňou náhodou pekne žiť ale s tým nadväzovaním vzťahov ti neporadím každopádne to určite nie je problém výhradne len introvertov ale napr. i hanblivých extrovertov
introvertcia je fajn.. máš pokoj, nikdo ta neotravuje a casom urcite najdes niekoho s kym si budes rozumiet na rovnakej urovni a nemusis sa o nic snazit... staci ti jeden dobry fella a vsetko je ok
zamilovat sa....ja kmitam medzi introveziou a extraverziou pravidelne, ked sa zalubis, hned sa s teba stane ludomil, ukcany zabavac, ale ked ti zlomi dievca srdce, zanevries na ludi, ale pritom ta to bude srat, ze nie si s ludmi
@marleymt niekedy som to robil i ja, ale vykaslal som sa na to, lebo ludia neprejavovali nejaky zaujem..a okolie i mna povazovalo za introverta, lebo nepochopili, ze nemam si co povedat z idiotmi, kedze ja som dost zatazeny na kvalitu a nie kvantitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
uprimne, neviem, ako sa to dá prekonať, ale tebe stačí málo, stačil by ti aj jeden človek, najlepšie opačneho pohlavia, a budeš štastný
proste si povieš a ujasníš čo chceš urobiť, ujasníš si hlavne to ako to chceš urobiť a ako sa to dá urobiť ... a potom ... to jednoducho urobíš znie to hlupo ja viem ale toto vždy u mňa funguje keď mi moja prirodzenosť bráni sa spoločensky vyžiť ...
ak je to nutné a potrebujem to a vnutorne cítim že chcem, proste to urobím a hotovo ... aj tak nakoniec vždy zistím že to nebolo také hrozné aké som to mal v hlave (neplatí to ale vždy, hlavne na kluby, koncerty a diskotéky
a neprekonávaj ju, len ju použi vo svoj prospech svojim spôsobom ... predsa len ide o tvoje pocit o nič iné tak načo to tlačiť do extremov
@marleymt niekedy som to robil i ja, ale vykaslal som sa na to, lebo ludia neprejavovali nejaky zaujem..a okolie i mna povazovalo za introverta, lebo nepochopili, ze nemam si co povedat z idiotmi, kedze ja som dost zatazeny na kvalitu a nie kvantitu