ziadost o presunutie primacich cksuok to je take problem napsiat?
napises prestns dovod preco sa nezucasnis prijmacieho konania, vsak to nie je tazke ... ak si mala hospodarsku korespondenciu, tak to pre teba nemoze byt tazke ... podobna vec ako keby si ziadala o zamestnanie ale to je ine
ja by som tam snad napisal to, ze som chcel ist na ten a ten odbor tej a tej skoly, ... potom o tom, ze mi nevyhovuje termin vykonavania primacich skusok, lebo mam to to, cize dake iene povinsoti alebo zdravotnys tav a natolko musis ist na to a to vysetrenie.
a potom im napises. Ci by to boli ochotny poskytnut iny termin vykonania primacich skusok na ten a ten odbor. za pochopenie a kladne vybavenie mojej ziadosti vopred dakujem.
jj posli ziadost ze ziadas o presun na nahradny termin na prijimacky z dvovodu akeho ces alebo ze v ten den maturujes (toto sa da vybavit aj v skole, ze si chces vymenit datum maturity lebo mas prave vtedy prijimacky) a oni by ti to mali optom potvrdit
a ked davas odsek tak sa vynechava jeden riadok mala by di dodrzovat pri odsekoch potom aj odstavce a medzi vecou a pisanou ziadostou vynechat dva riadky ale to snad uz vies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
napises prestns dovod preco sa nezucasnis prijmacieho konania, vsak to nie je tazke ... ak si mala hospodarsku korespondenciu, tak to pre teba nemoze byt tazke ... podobna vec ako keby si ziadala o zamestnanie ale to je ine
ja by som tam snad napisal to, ze som chcel ist na ten a ten odbor tej a tej skoly, ... potom o tom, ze mi nevyhovuje termin vykonavania primacich skusok, lebo mam to to, cize dake iene povinsoti alebo zdravotnys tav a natolko musis ist na to a to vysetrenie.
a potom im napises. Ci by to boli ochotny poskytnut iny termin vykonania primacich skusok na ten a ten odbor. za pochopenie a kladne vybavenie mojej ziadosti vopred dakujem.
S pozdravom