Mám taký problém. Bývam na dedine.. Ked idem niekde von napr. s kamoškami, tak mama pre mna proste príde. Ako aj idem von a o niekolko hodín pre mna príde bud ku kamoške, alde niekde kde som... Naša dedina je malá taKže vie kde som. Ako keby neviem domov
tak jej narovinu povedz, že ty prideš domov sama, že už niesi malá tak nech pre teba nechodí. ale povedz jej to milým tónom, bez akéhokolvek sarkazmu a drzosti. ale otvorene
to sa vyriesi ber to tak, ze sa o teba boji, chce ti len dobre a ak nemas pred nou co skryvat, tak kasli na to... mas 12, takze coho sa bojis? ze ta nacapa niekde s cigaretou v ruke...??
@fuckkkk no ved jej musím hovoriť kde idem.. idem napr. za kamoškou a ona vie kde tá kamoška býva. My ideme von a ona príde do kamoškineho domu a tá jej povie kde sme. prípadne sa prechádza po celej dedine
@rytmusnajlepsireper smiesne je to, ze silno pochybujem, ze by si robili bunker... Myslim, ze pod pojmom von mysli nieco uplne ine, inak by ju mama nekontrolovala...
@fuckkkk nemam problem. Ved vysvetlujem, ze asi tazko chodite niekam stavat bunkre ako sa vyjadril @rytmusnajlepsireper pokial teda nerobite veci nevhodne pre vas vek...
@Fuckkkk Bud rada,ze mas vychadzky... ja v tvojom veku...hmm..pockat..radsej som ticho no dnes je ina doba,existuju rozni ludia,niektori jedinci aj ked ich poznas dostanu skrat...
jej povedz,ze ides k xyzetovej a prides o xytej ..aie ak chodis uz po zotmeni domov tak sa nediv..
inac ja by som bol tiez rad ak by dosli v noci po mna ked chcem ist domov @ruderenee sa prejdi
@Fuckkkk no cez leto ani ńe..ale v zime je to hlboka noc .. jej povedz,ze sa citis trapne ked po Teba dojde ..a jej daj taku utechu,ze doma sa mozte o hocicom porozpravat
Mal som kamaráta, tiež ho mama volala domov najma cez balkon kričala na cele sídlisko neprešlu ju to ani ked mal 18 a ked nebol na dosah kriku 1500 krat mu vyvolávala.... Takže v dvanastich si na tom ešte dobre
tak sprav kompromis, ze nech pride po teba az v nejaky dohodnuty cas.. mne by to vyhovovalo celkom ja sa bojim chodit v noci sama a ked nie je v meste nikto autom alebo nie su prachy na taxi, tak mi nie je vsetko jedno.
Skus sa s nou o tom v pokoji porozpravat ..bez zlosti a tak..rpsote uplne v klude a s doverou a mozno najdete dake spolocne riesene, daky komprmis..alebo sa aspon lepsie pochopite..
A neboj, ked budes starsia, urcite ti to prestane robit..
Viem, ze ti je to velmi neprijemne, ale zrejme ma o teba strach, ako kazdy rodic..no,mozno by pomohlo, keby ste si spolu viac doberovali, viac sa rozpravali a mali taky otvorenejsi, priatelskejsi vztah..
po mňa v tvojom veku po zotmení tiež chodili...alebo ma kamoškina mama viezla domov....alebo tak....kamoškina mama nás rozváža domov niekedy aj teraz....a nestažujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
si 12 rocne dievcatko a myslim ze tvoja mama roby spravne !
tak jedno alebo druhé, nie?
a k tvojmu problému... ak máš naozaj 12, tak sa nečuduj, vekom ťa mama určite nechá osamostatniť sa, ale teraz si ešte decko, nič v zlom...
-.-
2. mňa by zaujímalo, že čo bolo to pôvodné slovo, akože bez chyby, lebo fakt na to neviem prísť
jej povedz,ze ides k xyzetovej a prides o xytej ..aie ak chodis uz po zotmeni domov tak sa nediv..
inac ja by som bol tiez rad ak by dosli v noci po mna ked chcem ist domov @ruderenee sa prejdi
A inak ostatným ako sa s nou mám porozprávať? Poviem jej že nech prew mna nechodí ja prídem sama nech sa nebojí. Ja ani neviem čo jej mam povedať..
máš 12 rokov tak je normálne že sa o teba ešte bojí.......daj tomu čas
A neboj, ked budes starsia, urcite ti to prestane robit..
Viem, ze ti je to velmi neprijemne, ale zrejme ma o teba strach, ako kazdy rodic..no,mozno by pomohlo, keby ste si spolu viac doberovali, viac sa rozpravali a mali taky otvorenejsi, priatelskejsi vztah..
No. tak drzim ti palce Neboj, vsetko bude dobre
po mňa v tvojom veku po zotmení tiež chodili...alebo ma kamoškina mama viezla domov....alebo tak....kamoškina mama nás rozváža domov niekedy aj teraz....a nestažujem sa