A prečo to robiť? Však ho v tom nechaj, je to jeho pohľad na svet. Osobne ma to vie niekedy iritovať, ale proste v určitej chvíli ukončím tú konverzáciu, lebo sa zjavne nezhodneme. Určite by som toho človeka nešla prerábať. On/ona môže rovnako založiť diskusiu o tom, ako niekoho, ako si ty, presvedčiť, že všetko sa dá.
Nikdy to nerobte, nepresviedčajte druhých o svojej negativite. Choďte robiť niečo zmyslupné a nerobte ľuďom zle!
A tým, ktorým hovoria, že sa niečo nedá, že to nie je možné, že to nedokážu, odkazujem: buďte jednoducho hluchí k takým slovám!!! Všetko sa dá a kto má potrebu oponovať a zaoberať sa hlúposťami typu premeň sa na zápalkovú škatuľku, ani nevie o čom je reč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ako presvedčiť imbecila čo svoju neschopnosť ospravedlnuje frázou "nedá sa to"???
A tým, ktorým hovoria, že sa niečo nedá, že to nie je možné, že to nedokážu, odkazujem: buďte jednoducho hluchí k takým slovám!!! Všetko sa dá a kto má potrebu oponovať a zaoberať sa hlúposťami typu premeň sa na zápalkovú škatuľku, ani nevie o čom je reč.
raz sa dostane do nejakej situácie a pochopí to.
aj ja som taká bývala....