Rodičia mi psíka dovolia....S bratmi (súrodencami) som sa dohodla, o tom čo by psovi nemali robiť... A ešte som to začala riešiť s dedkom a babkou...Babka nesúhlasí a dedko tiež ale ešte mimochodom môj dedko sľuboval, že nám kúpi psa nevišlo to ale čo
tak ked rodičia s tým nemaju problem tak starý rodičia by to mali dovoliť... ale čo ja viem.... povedz že sa tak lepšie naučíš zodpovednosti... že je to tvoj sen mať psíka... atd.
moji tiež nechceli psa a teraz spáva s nimi v posteli
to asi aj podľa toho prečo ho nechcú, starká ho nechcela preto lebo jej vždy rozryl záhradu tak sme kúpili iba malého psa ktorý je vnútri a potom dovolila
Ak bývaš v paneláku, chodievaj skoro ráno na prechádzky nasucho a potom aj poobede a večer, bude to aj pre teba tréning... normálne mám známych, ktorí sa tak o sebe dozvedeli, že by psa mať nemohli a tiež ho najprv chceli
No a a k v dome, tak nevidím dôvod, prečo nie... skús sa ich na to opýtať. Mala by si ho von, tam by sa aj vybehal, takže nemusíš s ním bezpodmienečne chodiť každý deň von...
My sme tiež strašne chceli psika.. nechceli dovoliť tak sme si doniesli domov maleho yorkshira a všetci boli z neho nadšeny
lenže najskôr ozaj zisti či by si dokazala vstavať každe rano možno občas aj neskoro v noci ked to bude ešte šteniatko, potom či mate čas na to aby s nim niekto bol.. či sa ma onho kto postarať ked budeš v škole. či na to mate dosť peňazí čo sa tyka odčerveni, vakcín, čipu, preukazov a takto...
psa mať nie je len tak čo sme zistili aj my sami nemenili by sme ho už ale je to obrovska starosť a zodpovednosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moji tiež nechceli psa a teraz spáva s nimi v posteli
to asi aj podľa toho prečo ho nechcú, starká ho nechcela preto lebo jej vždy rozryl záhradu tak sme kúpili iba malého psa ktorý je vnútri a potom dovolila
proste keď rodičia niečo nechcú tak to nebude ani keby neviem čo. aspoň u nás nie..
No a a k v dome, tak nevidím dôvod, prečo nie... skús sa ich na to opýtať. Mala by si ho von, tam by sa aj vybehal, takže nemusíš s ním bezpodmienečne chodiť každý deň von...
lenže najskôr ozaj zisti či by si dokazala vstavať každe rano možno občas aj neskoro v noci ked to bude ešte šteniatko, potom či mate čas na to aby s nim niekto bol.. či sa ma onho kto postarať ked budeš v škole. či na to mate dosť peňazí čo sa tyka odčerveni, vakcín, čipu, preukazov a takto...
psa mať nie je len tak čo sme zistili aj my sami nemenili by sme ho už ale je to obrovska starosť a zodpovednosť