@yacopsae čo tak mať ten mesiac voľný až po skúškach?
ja to beriem teraz tiež dosť tragicky, pretože všetci vôkol mňa už majú po skúškovom, ja ho budem mať až do 25. júna a to ma čakajú 3 skúšky a 2 opravné zápočty ešte, a tie predmety sú hrozné, fakt prežívam asi najťažšie obdobie môjho života doposiaľ, takže asi som ti nepomohla ale aspoň vieš že niekto sa cíti rovnako
@baci To asi bude tvoje prve skuškove podla veku. No ťažko povedať každý to berie inak ale ak to bereš zodpovedne tak postupne si zvykneš aj na ten tlak aj stres. A hlavne neber to tak vazne ze ide o zivot. Ja som hlavne prve tri roky do Bc. skolu bral vaznejšie a uskodilo mito. Potom na Mgr. som troška povolil a citil som sa lepšie. Nehovorim však ze maš srat na učenie.
najdolezitejsie je si dobre podelit cas, urob si plan a dodrziavaj ho, uc sa, potom skusku zapi alebo/a kup si darcek, opakuj kym neurobis vsetky skusky
ja hovorím že potrebujem 3 veci aby som skončila školu: kvapky do očí, milión litrov nejakého energetického nápoja a antidepresíva a myslím to vážne... skúškové mi ide fakt na mozog a idem sa z toho zblázniť jasné, jediné čo si človek môže povedať je nebrať to vážne, (čo ja teda nedokážem predsalen je to len hlúpa škola, mám 3 pokusy ale keď ja sa z toho idem zblázniť lebo keď si predstavím že sa učím tak veľa už na prvý pokus a mám sa to učiť ešte znova na druhý .. nebodaj na tretí, kde mi už horí pod zadkom? a @3 robiť si mesiac prázdniny si dovoliť nemôžem keďže celé skúškové má takmer mesiac a mám tam asi tak milión skúšok a idem fakt nonstop... niekedy keď som fakt na nervy tak si spravím jeden deň fakt voľný, že sa naozaj neučím a vypustím to z hlavy a vykašlem sa na to a po skúške keď to dobre dopadne, tak sa vždy odmením, vždy si niečo kúpim a spravím si radosť... inak podľa mňa je treba fičať na niečom správnom energetickom, je treba myslieť pozitívne, je treba sa popri učení odreagovať, ísť sa prejsť, vyjsť von, dopriať si niečo sladké, pozrieť si seriál, hlavne si dopriať spánok (čo je teda dosť obtiažne)... treba zatnúť zuby a porobiť všetky skúšky čo najskôr aby si mala čo najskôr voľno a nájsť si niečo, na čo sa tešíš... pre mňa osobne škola ako taká náročná nie je a viem, že mám na to, aby som ju skončila, ale psychicky je to pre mňa hrozné hlavne cez skúškové, proste mám taký odpor a strašne sa hnevám jak sedím vyše mesiaca nonstop od 1 poobede do 7 rána na stoličke, mám k tomu strašnú nechuť a strašne závidím a žiarlim na všetkych ľudí vonku
U mňa je to zase tak, že som relatívne pokojná, uz mam pred sebou len dve skúšky, z toho jednu uplne ľahkú (teda možno nie ľahkú ale vzhľadom na to, že je to podľa mňa jedno z najdôležitejších vecí, tak by bola hanba to nespravit) a druhú až 10. (Ale tá je ťažká a zbytočná, ale musím sa to doucit aspon na ten 3. Pokus )
Ale moje vlasy si stále myslia, že nadmerné vypadávanie je v pohode, lebo je skúškové....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja to beriem teraz tiež dosť tragicky, pretože všetci vôkol mňa už majú po skúškovom, ja ho budem mať až do 25. júna a to ma čakajú 3 skúšky a 2 opravné zápočty ešte, a tie predmety sú hrozné, fakt prežívam asi najťažšie obdobie môjho života doposiaľ, takže asi som ti nepomohla ale aspoň vieš že niekto sa cíti rovnako
Ale moje vlasy si stále myslia, že nadmerné vypadávanie je v pohode, lebo je skúškové....