Dubnica. Síce sme Dubnica nad Váhom, ale volajú nás Dubnica. A dakedy si dovolia povedať aj to, že stará. A to poznám mnoho Novodubničanov starších odo mňa
vlastne my sme asi Bryndziari. Dokonca si spominam na veselu prihodu, ked som po pesej zone kracal za nejakou mamickou s dcerkou. dievcatko vravi "tak sa dakoho spytajme, nie?" a tetka jej ze "ale prosim ta, co ti tito povedia? ved ti nic nevedia, bryndzove hlavy"
a viete ako naseriete Terchovcov v krčme,: ked im poviete že Jánošík bol maďar!!!!
znie to ako blbosť, ale žil v Rakúsko - uhorsku a slovenko akože boli uhry, čiže maďarsko, zato chcu maďari časť slovesnkého územia.....to som sa dočítal v knehe o slovensku a jeho minulosti.......filip
@pubertslatinocelny čo? Bryndziari? Bryndziari sú Zvoleňáci jak ja Tak netrep My sme bryndziari, Bystrica je Pažravá pri Zvolene presne ako povedala @anzu a ešte im nadávame aj cementári, tiež to má svoje opodstatntnenie...
Ale Zvolenčanom sa odjakživa do bryndziarov nadávalo
@sarah_whiteflower a co sa mam teraz posrat akoze? ja ti vravim, co som pocul, ze na nas vraveli ludia ja sa bryndziarom nenazyvam a je mi to jedno, ze vy ste odjakziva bryndziari
@sarah_whiteflower aj my sme bryndziari....hej na pazravu som este zabudol ze bystrica jeeeexat pazravu, tu kruxu jeeebxat prazravu....tusim takyto vztah k nim mate
@kolimi , laugaricio? to je trenčín, tam som bol raz s kamošom v jednom erotickom salone u domíny, mali sme obidvaja červené rite tak nas uťala a ešte sme jej aj za to zaplatili kkti....nikdy viac!.....filip
@pubert Ja som nevravela, že sa máš za to posrať, to iba ty si si to vzal osobne či čo Každopádne je zaujímavé, že dva rozličné mestá majú rovnaké prezývky, to už čo sa všetko človek na Birdz fórach nedozvie
Mimochodom, čo po mne skáčeš, jak keby si mal PMS, šak ako keby si nevedel, ako sa na verejnosti vyjadrujem
@mielikki šak bývam na H5!!hambe považia!! centrum dva raj dubnických feťákov, fízli nás naštevujú častejšie akon kolonky a ak ces vediet napr. miesot de sa niečo može takeho stať tak čo tak osobin panelak?
@zajko30 a to kto volá Prievidzu Bôbari??? v živote som nepočula že by ju tak niekto nazval a to tu žijem 19 rokov.. je to jedine klub rodákov z PD a nie prezývka mesta!
@mielikki kurva prosimta uz ma stym laskavo neser.... aj ja si pri mnohých ludoch vsimnem mierne blbosti " ti...debil" napr... a sú to ludia ktorých akceptuješ aj ty
za druh= som vtedy prave išla zta radkou čiže zlé poschodie? .....a navyše kopu úchylákov a feťákov som stretla aj vtom tvojom čistom a nepoškrvnenom parku.... a ak ma dostatočne naserieš tak ešte niečo pripojím!!!
nasu Handlovu volaju trapny Prievidzania ze Krekáči či ako... a ked u nas hraju basketbal tak velice vypisuju ze "ideme na vidiek" jak keby bola PD neviem ake velkomesto co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Konkrétne obyvatelia mojej MČ sú ,,paskudy myslavské".
A ak si dobre pamätám, tak Banská Bystrica je Pažravá pri Zvolene?
btw, ta reklama na milku stale...oticovi neplanujes prekvapko?
filip
ale tam kde som bývala keď som bola malá nazývajú Buchtožravci (Kamenná Poruba)
znie to ako blbosť, ale žil v Rakúsko - uhorsku a slovenko akože boli uhry, čiže maďarsko, zato chcu maďari časť slovesnkého územia.....to som sa dočítal v knehe o slovensku a jeho minulosti.......filip
Ale Zvolenčanom sa odjakživa do bryndziarov nadávalo
filip
Presov: konare, priasiv
Mimochodom, čo po mne skáčeš, jak keby si mal PMS, šak ako keby si nevedel, ako sa na verejnosti vyjadrujem
potom na okolí ešte máme Štefultov= tekvičiari
Banská Belá= kropani
ale hovoríme o Trbišove: "Terebeš, nepridzeš, nejebeš"
@sondria či?
a dedinu - Holobrucháni
tak to asi navštevujem zlé poschodie, najdivnejšia vec v jej paneláku bolo pre mňa zatiaľ na stene vyryté Satan´s kofila
@zajko30 a to kto volá Prievidzu Bôbari??? v živote som nepočula že by ju tak niekto nazval a to tu žijem 19 rokov.. je to jedine klub rodákov z PD a nie prezývka mesta!
Na baskete ked prievidžania začnú že
Ha-ha-haha-ha-handlováá
náš fanklub začne že
koooktavýýý bobááári
A to ô asi vynechajú
za druh= som vtedy prave išla zta radkou čiže zlé poschodie? .....a navyše kopu úchylákov a feťákov som stretla aj vtom tvojom čistom a nepoškrvnenom parku.... a ak ma dostatočne naserieš tak ešte niečo pripojím!!!
(a dobre, viem, že o mňa ani len úchyli nejavia záujem