No mám 17 rokov a 2. mesiac posilujem každý den. A žerem jak prasa . Ale problém je v tom že neviem pribrať. Tie svaly sa pomaličky zväčšujú ale rád by som pribral na váhe a troška to urýchlil. Ale neviem ako. Pls poradte dobrí ludia
ty nevies co to je zrat ako prasa poprosim si precitat tento clanok: » new.biomag.sk/show_article.ph... -> ked sa ho bude drzat a zrat +- kazde 2 hodiny bude ti blivne ale priberes... ale fakt , nepodcenuj to pomocov toho som pribral 20 kil za par mesiacov
ono je to tak, že všetko chce svoj čas, aj vypracovanie tela, zväčšenie objemu svalov, váhy, na to treba tiež svoj čas a vééľa driny. Rýchly efekt a tzv. ehm "podvádzanie" niesu ten najlepší spôsob, ako byť rýchlo veľký a silný.. a neskôr ti to môže priniesť len horšie efekty (také samozrejme nechceš)
Nebudem tu teraz rozpisovať podrobnosti ale: Pekne posilnuj a urči si cieľ, urči si čo chceš dosiahnuť, nájdi si motiváciu, stravuj sa adekvátne posilnovaniu a športovaniu, zdravo ži a stanov si pravidelnosť a ono to pôjde. Prírodna cesta je síce odosť tažšia a stojí viac námahy ale tvoje telo ti bude neskor vdačné, že si si vybral práve tú.
Možno máš zrýchlený metabolizmus. Ak chceš pribrať, skús jesť častejšie cez deň, aj po 18. hodine (kedy sa neodporúča už moc jesť). Nie je dobré aby si sa schválne napchával mastnými, vyprážanými vecmi alá McDonald ale stačí ak za deň zješ viac porcíí jedla... To by malo pomôcť. A ak ti je jedno, že budeš jesť "všeličo" tak jedz aj to vyprážané .. Ale ono, na druhej strane, ak cvičíš, ty spaluješ všetko to, čo poješ. Jedla by som vždy po cvičení. Keď cvičíš, tak sa priberá dosť ťažko..
Ja to mám podobné ako ty Ja budem mať 17 síce až v novembri ale už niekoľko mesiacov cvičim, pretože som jedol a jedol a snažil sa pribrať ale nič nepomáhalo Možno to už bude aj polroka čo cvičím. Tiež som býval dosť chudý, pretože som veľmi rýchlo podrástol(teraz mám 188 cm)Mne doktorka povedala, že to je len tým, že som nemal aktívny pohyb a rýchlo som vyrástol!! Teraz dvíham činky,behávam a všetko okolo toho a síce mam len okolo 67 kg stále sa to zvyšuje Chce to len čas, veľa jedla a pohybu Športu zdar !!!
Ja som mal tiez ten problem ale stacilo len malo: 1. Napchat do seba denne aspon 4 Pangaminy (prirodne B-vitaminy) to je na svalovu hmotu a je dobry na plet 2. Cestoviny (trebe denne) 3. Vela mlieka......robi sa aj taky drink ze pomixuje hrst Pangaminou a mlieko (to je 100% ucinok . A nakoniec len posilovanie max. 3-krat do tyzdna a ziadne mastne, vyprazane, proste nie opak toho, co nesmies ked chces schudnut xD
zo zaciatku ked som cvicil myslel som, ze jem vela ale nejak som nepriberal a cvicil som 4x za tyzden za pol roka som nabral mozno 5-6kg a potom som presiel na iny trening tahsi 5x do tyzdna ale ucinejsi a zacal som fakt jest, ked som videl, ze som napr. 1- tyzdne nic nepribral tak som jedol este viac a a za nejake 3 mesiace som nabral okolo 8kg. Chyba je v tom ze cvicis kazdy den a podla mna urcite malo jes alebo zle jes a treba davat pozor aj na oblicky bo ked jes vela zivocisnych bielkovin sa viac zatazuju, tak treba pit urologicke cajiky
Niekto si myslí, že priberanie je len o žraní???? S časti je to pravda ale je to len 50% uspechu ako pribrat....dolezitejšou vecou je dostatočne dlhy spanok a tzv. nič nerobenie...
Spanok minimalne 12 hodin denne najlepšie si ho rozdelit na: nočny a poobednajši.....v noci spím 9-11 hodín a poobede si postim 2-3 hodinky.
Tý čo chodia do školy maju to troška tažšie z toho dovodu že sa nemaju kedy najest ( kratke prestavky, stresy-nechutenstvo atd....)
Strava by mala byt vysokokalorická ale v podstate pribera sa skoro zo všetkeho....vyhýbajte sa bielkovinovej strave... ta je jedine dobra na priberanie svalovej hmoty co je zdaleka tažšie u ludí s rýchlim spalovaním....Ak mate rychle spalovanie nevadí ja mam tiez.....dokazal som pribrat 18 kíl za 42 dní ( 3 týždne ) čo je neuveritelne a dokazu to aj ty ktory maju taky isty problem ako som mal ja. Dopomožu vam k tomu aj tabletky ktoré su volne dostupné v lekarni a nepotrebujete na nich žiadny recept. Ak chcete vediet viac píšte mi na Facebook- Peter Rousek alebo na pokec - Mustangs21
.. neviem síce ako pribrať, ale viem, ako schudnúť -> choroba,zamilovanosť, stres .. pri mne vždy keď mám jednu z tých vecí zaberá
a ak sa ti nedá pribrať už dlhšiu dobu , buď máš dobré spalovanie alebo máš štítnu žlazu- to je taký hrbolček na krku.. o niektorých sa z nej priberá,iní chudnú ..
@milkoo Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
No a ako prišla Bio kultúra na svet? Išlo o vyprodukovanie vysoko proteínového prípravku pre zvrátenie astenických stavov u ťažko chorých pacientov. Asténia, teda stav "kosť a koža" kedy telo z rôznych príčin nadokáže prijímať proteíny za stravy a tak telo túto potrebu nahrádza spotrebovávaním vlastných bielkovín - telo aby prežilo trávi samé seba. Cieľovou skupinou boli pacienti s intoleranciou na laktózu, ktorí neboli ale schopný tráviť ani rastlinné bielkoviny, ďalej pacienti s vredovou chorobou žalúdka, pacienti so zápalom žalúdka alebo čreva, pacienti s rôznymi endokrinologickými nedostatočnosťami a teda neschopný tráviť bežné bielkoviny zo stravy, pacienti s chorobami čreva, pacienti s rakovinou žalúdka, pacienti po operácii žalúdka alebo po odstránení časti žalúdka, pacienti po chemoterapii, pacienti ktorých imunita vzhľadom na niektorí z predchádzajúcich stavov bola oslabená a ich telo trpelo následne kandidózou. Zároveň sa produkt nemal miešať so surovou vodou ale mal byť ľahko poživateľný a teda najlepšie tekutý. Ďalej mal obsahovať dostatok vitamínov, minerálov a stopových prvkov nedodávaných v syntetizovanej podobe. Nesmel obsahovať žiadne prídavné alebo stabilizačné, či konzervačné látky, ale zároveň mal mať požadovanú trvanlivosť, čistotu a vysokú bezpečnosť. Nesmel byť sám o sebe alergénom. Ďalej aby obsahom účinných látok liečil kandidózu, ničil v tráviacom trakte Helicobater p. a E.coli. Ďalej aby vyrovnával pH organizmu. No a samozrejme aby bol chuťovo a aromaticky príjemný.
No akeďže fungoval veľmi dobre u pacientov, tak sme urobili pokusnú štúdiu, ako naň bude reagovať metabolizmus zdravých jedincov. Výsledok je, že je veľmi dobrý pre potreby suplementácie pre organizmus ľahko dostupných výživných látok s veľmi pozitívnym efektom pri budovaní svalovej hmoty.
dobry den prajem všetkym priberačom D... mam 181 cm, vahu mam 64 kg ..ale pred 2 tyždnami som mal 65 ... žerem jak hovedo skurvene 8x denne .... prežťieram sa v mcdonalde...zo školy rovno chodim domov sa nažrat ... potonm cely den sedim pri telke a žerem vyjebany nachos s coca colou .... v kuchyni mam kolieskovu stoličku že ked sa budem nahodov hybat aby som neschudol... na zachod tiež už nechodim lebo len schudnem...jak je toto do marii bohovej možne ...že človek zožere aj po milu piču žradla nič nerobi a nepribere ale schudne ? ... a tie rečičky že viac jest to ma netrapia...nech si skusi niekto tolko zožrat čo ja a zryha sa jak jeden pes. D... vysvetlite mi jeden rozumny sposob čo mam robit ! som zufaly doma plačem ... :/ dakujem za všetky rady ktore tu budete pridavat...ked budete pridavat vobec
@denizzz skus jest normalne stavu a ne pixoviny...uvar si pol kila ryze a k tomu 300-400 gramov masa... a jedz a ne tam kktiny typu nachos a colu...ta ryza je myslena pol kila v surovom stave a po uvareni sito rozdel na dve davky a zjedz + rano vlocky ideal aspon 100g...akk ti necchutia, datich napucat na hodku do mlieka, roznmixovat, prihodit napr banan, cukor a vypit... vypiť liter mlieka... a rada nad zlato...treba pit aspn 3 litre vody denne....vody!!!!nie colu....fantazii pri vlockach sa medze nekladu, ak budes vladat, fajnby bolo este zjest 200 gramov spagiet...neboj sa kupit tuniaka v konzerve a zjest len tak bez nicoho alebo z pecivom....jest jest a jest, ake zdravo preboha...nie hranolceky, nachos a sladkosti...ako hlavne chody...samozrejme je mozne ako dalsie kalorie zjest nejaku tu tyccinku, alebo keks
No. Chalani... ak chcete pribrat,tak v prvom rade si dajte pozor na to, aby to vase pribratie malo aj estetiku. Nikdy som nemohol pribrat. Vela som jedaval a ani som nikdy neposilnoval,ci cvici Zlom nastal asi tak v mojich 28.rokoch,kedy som si jednoducho povedal,ze skusim pribrat a este viacej jest. Mal som akusi aj vacsiu chut do jedla. Okrem ineho som najviac som jedaval chleba so syrom a sunkou a mliekom a to niekolko krat denne a pircie oveda a vecere uplne do prasknutia. Za asi dva . mesiace som nabral 10 kil a vyzeral som super. Pekne pribraty,tvarovany. Ruky dom mal take ako keby som posilnoval s pritom som nikdy necvicil
Asi za polroka na to som zasa schudol,lebo som mal namahavy job a vela som sa tam nabehal. Schudol som asi tak 5kg a bolo to vidiet. Potom som odisiel zit do Anglicka a zasa som pribral. Zraval som same fasfoody,pizu atd. Znova som tych 5 kg nabral,lenze uz som nebol tak pekne tvarovany,mal som vacsi bachor a pri hocijskej inej cinnosti som funel ako prasa. Dokonca mi popraskala koza medzi stehnami a na pase. Povedal som si dost a opat som schudol. Mam 170 cm a 73kg. Citim sa fajn a stihlo. Ani vyschnuto ani tucne. Akurat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nebudem tu teraz rozpisovať podrobnosti ale: Pekne posilnuj a urči si cieľ, urči si čo chceš dosiahnuť, nájdi si motiváciu, stravuj sa adekvátne posilnovaniu a športovaniu, zdravo ži a stanov si pravidelnosť a ono to pôjde. Prírodna cesta je síce odosť tažšia a stojí viac námahy ale tvoje telo ti bude neskor vdačné, že si si vybral práve tú.
tak veľa zdaru v posilnovaní
Na tvojom mieste by som zašiel za svojím lekárom a pýtal si vyšetrenie štítnej žľazy (endokrynologické) aj tam môže byť problém...
Spanok minimalne 12 hodin denne najlepšie si ho rozdelit na: nočny a poobednajši.....v noci spím 9-11 hodín a poobede si postim 2-3 hodinky.
Tý čo chodia do školy maju to troška tažšie z toho dovodu že sa nemaju kedy najest ( kratke prestavky, stresy-nechutenstvo atd....)
Strava by mala byt vysokokalorická ale v podstate pribera sa skoro zo všetkeho....vyhýbajte sa bielkovinovej strave... ta je jedine dobra na priberanie svalovej hmoty co je zdaleka tažšie u ludí s rýchlim spalovaním....Ak mate rychle spalovanie nevadí ja mam tiez.....dokazal som pribrat 18 kíl za 42 dní ( 3 týždne ) čo je neuveritelne a dokazu to aj ty ktory maju taky isty problem ako som mal ja. Dopomožu vam k tomu aj tabletky ktoré su volne dostupné v lekarni a nepotrebujete na nich žiadny recept. Ak chcete vediet viac píšte mi na Facebook- Peter Rousek alebo na pokec - Mustangs21
a ak sa ti nedá pribrať už dlhšiu dobu , buď máš dobré spalovanie alebo máš štítnu žlazu- to je taký hrbolček na krku.. o niektorých sa z nej priberá,iní chudnú ..
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
No a ako prišla Bio kultúra na svet? Išlo o vyprodukovanie vysoko proteínového prípravku pre zvrátenie astenických stavov u ťažko chorých pacientov. Asténia, teda stav "kosť a koža" kedy telo z rôznych príčin nadokáže prijímať proteíny za stravy a tak telo túto potrebu nahrádza spotrebovávaním vlastných bielkovín - telo aby prežilo trávi samé seba. Cieľovou skupinou boli pacienti s intoleranciou na laktózu, ktorí neboli ale schopný tráviť ani rastlinné bielkoviny, ďalej pacienti s vredovou chorobou žalúdka, pacienti so zápalom žalúdka alebo čreva, pacienti s rôznymi endokrinologickými nedostatočnosťami a teda neschopný tráviť bežné bielkoviny zo stravy, pacienti s chorobami čreva, pacienti s rakovinou žalúdka, pacienti po operácii žalúdka alebo po odstránení časti žalúdka, pacienti po chemoterapii, pacienti ktorých imunita vzhľadom na niektorí z predchádzajúcich stavov bola oslabená a ich telo trpelo následne kandidózou. Zároveň sa produkt nemal miešať so surovou vodou ale mal byť ľahko poživateľný a teda najlepšie tekutý. Ďalej mal obsahovať dostatok vitamínov, minerálov a stopových prvkov nedodávaných v syntetizovanej podobe. Nesmel obsahovať žiadne prídavné alebo stabilizačné, či konzervačné látky, ale zároveň mal mať požadovanú trvanlivosť, čistotu a vysokú bezpečnosť. Nesmel byť sám o sebe alergénom. Ďalej aby obsahom účinných látok liečil kandidózu, ničil v tráviacom trakte Helicobater p. a E.coli. Ďalej aby vyrovnával pH organizmu. No a samozrejme aby bol chuťovo a aromaticky príjemný.
No akeďže fungoval veľmi dobre u pacientov, tak sme urobili pokusnú štúdiu, ako naň bude reagovať metabolizmus zdravých jedincov. Výsledok je, že je veľmi dobrý pre potreby suplementácie pre organizmus ľahko dostupných výživných látok s veľmi pozitívnym efektom pri budovaní svalovej hmoty.
hydroprotein@gmail.com
-toto som našiel, vyskúšal a celkom spokojnosť