Mám 15 rokov, 168 cm a 40 kg Žiadna anorexia ani bulimia ani žiadna iná porucha.
Chcem sa spýtať, ako by som zaručene mohla pribrať. Ja jem vela, milujem jedlo a zjem všetko okrem rýb, húb a vnutorností, ale stále neviem pribrať. Neviem či j
ak niečo zistíš, daj vedieť.... ale stravovacie návyky mám podobné a potom sa môžem čudovať, čo som taká chudučká.. pribrať nie a nie, je jedno, či jem šalát alebo sa kŕmim šunkou a sladkosťami, nerobí to absolútne nič.. ale rozmýšlala som, že možno keby začnem jesť také veci ako tvaroh, tak by to mohlo niečo urobiť, či?
@12pusinka16 ty vôbec rozmýšlaš keď píšeš ?! asi by som sa chcela chváliť tým aká som chudá, lebo mi to fakt robí dobre že ?... tým že zjem chlieb s niečim som myslela na desiatu do školy nepredstavuj si suchý chlieb a obed ... ja jem aj večeru aj medzi tým niečo ale pred spaním za celý deň vyhladnem ..
@rheia hej... Ked som jedol o polnoci kocku tvarohu kazdy den, podarilo sa mi pribrat... Lenze potom som dva dni na protest nejedol, tak som to aj schudol...
@vladqog no sak tebje uz nic nepomoze, ked hento ne ale vis, ta baba napise, ze za den zi iba objed a potom uz nic? a vecer, ze nesce jest? sak to ja tak im ze ranajky, objed a veceru vynecham, alebo neco male zim, aby sem nepribraua a veruze z teho sa da este dobre schudnut a ona tak i, ked sce pribrat, nechapem... treba sa prezrat proste
@vladqog ale sak my baby nezime kazda celu pizzu (sice naposledy sem 2 tydne poradne nejedua, dosua sem do pizzky a zostali mi z celej pizze 2 kusky a to sem este rozmyslaua, ci budem pokracovat )
a coby sa neobtazovali? sak my sme Vladqo G. & MoMo G., to je jejich povinnost nam urobit secko, o co pozadame 8)
@vladqog to je na prd s tyma pizzama, lebo pulka je mi malo ale cela moc a pochybujem, ze nejaka baba dokaze zest celu pizzu, to sem este nezaziua ale sak nejak si to podzelime, si objedname vic pizz a budeme si medzi sebu vekslovat
dobre, budem ta tak volat, nakolko zboznujem kaktusy a mam ich doma plna parapetu
asi som tupa ja alebo fakt neviem uz co... rano NIEKEDY zjes 1 chlieb a obed a potom uz nic vecera a tak ?? no tak to sa ani necudujem, ze nepriberies. Ja pocas dna oproti tebe pojem ako slonica.
a ak chces pribrat tak by si mala jest minimalne 5krat denne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
bohuzial o "zdravom priberani" toho velmi neviem, lebo som to nepotrebovala ani nechcela praktizovat
a coby sa neobtazovali? sak my sme Vladqo G. & MoMo G., to je jejich povinnost nam urobit secko, o co pozadame 8)
dobre, budem ta tak volat, nakolko zboznujem kaktusy a mam ich doma plna parapetu
ale asi si dam quatro formaggi
ja bud pikant, havaj, alebo klasik...
ale ne, kaktus je lepsi
a ak chces pribrat tak by si mala jest minimalne 5krat denne.
» new.biomag.sk/show_article.ph...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ďalej dezerty, keksy, zmrzliny. A veľa mäsa. Bez možnosti pohybu.
Priberiete totiž okamžite. Ale okrem obezity sa na Vás postupom času
prilepia všetké možné nemoci; z ktorých najhoršia je cukrovka 2 stupňa! Len to nepodceňujte!