peso na zastavku tak busom tak prestupujem na elektricku , tak prestupujem na dalsi autobus a potom este trochu pesi do skoly cca 40 minut. Z totalnej rite sveta. rozumej Bratislava Rača.
Trolejbus a elektricka, asi hodina cesty, to uz by som sa tam normalne dostala skor, kebyze som z ineho mesta Cestovat rano krizom cez Bratislavu je pre mna nocna mora.
do skoly prichadzam plny ocakavani ... som rad ze sa mozem zase nieco nove naucit a napredovat ale inac akoze autobus, potom vlak, potom druhy vlak a potom peso chvilku
Pešo, neskoro, nevyspatá, s novinami v ruke (novinami, ktoré nikdy neprečítam, len z nich strihám bizarné titulky článkov, čo narobíte, študentka filozofickej fakulty )
Každé ráno ma pred bytovkou čaká helikoptéra,ktorá pristane 50 metrov od mojej školy,len čo z nej vystúpim,príde spolu s mojím autom aj osobný šofér,ktorý ma privezie až ku vchodu..
ja aj vlakom aj busom, podľa toho, ktorý čas mi viac vyhovuje, ráno ten najposlednejší - tak bus, a po škole ten čo ide najskôr - tak vlak ale vlak mám radšej, len zmenili čas odchodu, tak ráno už by som nestihla....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
(ale ak to chceš zjednodušene, na strednej som chodila pešo)
busom je to najlepšie
ale raz sa pokazil, a to keď som už mal ísť domov zo školy tak som tam musel čakať ešte o hodinu viac