Chcel by som sa Vás priatelia opýtať, akým spôsobom by sme mohli prispievať k radosti ľudí?Mám na mysli aj cudzích a nielen našich kamarátov a kamarátiek.Ďakujem za Vaśe názory a verím, že si ich nenecháte pre seba a podelíte sa.Ďakujem.
Ahoj. Ja napriklad svojim priatelom prinasam zabavu, smiech, dobre chvile kecania a myslim si, ze sa mi mozu aj zo vsetkym zdôverit. No najdu sa aj taky, ktory si toho velmi nevazia. A ty? Ako ty rozveselujes kamaratov?
usmevom, poviem co ma napadne a oni sa hned rozveselia.mám zvlástny typ humoru.tazko zadefinujem.rozprávam basnicky a im sa to lúbi, lebo je to nezvycajne.tým ze si spievame, spomíname na historky ako som sa prvýkrát poriadne opil ako dosť velký nepijan.nieco z toho čuča zostalo na kamošovej posteli a potom to musel upratovať.ja som mal další deň skazený ako škrečok po zjedení klobásy.asi tak.
ako prispievat k radosti ludí, tak ked toto uz treba rozobrat, tak sme na tom velmi zle, tato diskusia mi neda, pripada mi ako ked ta sestricka v Prelete nad kukucim hniezdom zacala takto otazky na tych chudakov...psychopripad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty