najskôr mu preleziem profil, aby som vedela, či to nie je nejaký môj známy, ktorý však má meno nejaké ako FerrrariLongtonbombololomo a keď je to môj známy potvrdím a keď to nie je môj známy alebo ho neviem podľa ničoho identifikovať, tak ignorujem...
najprv ceknem profil odkial je a ine info, ci ho teoreticky mozem odniekial poznat ak ano potrvdim spytam sa kto je , no pokial je to nejaky jano z druheho konca sveta co navstevoval v 1984 cirkevnu skolu tak automaticky mazem
@nikki92 Ja osobne zvyknem v správach kontrolovať aj priečinok "iné" ...
Ak mi príde nejaká žiadosť, napíšem najskôr dotyčnému/dotyčnej správu, že kto je a čo potrebuje ...
Ak sa dotyčnému/dotyčnej nedá napísať správa, potvrdím žiadosť o priateľstvo, rýchlo si ju dám do zoznamu obmedzených, napíšem mu/jej správu a ihneď ju zmažem
ja na fb nemam skoro nikoho, dokonca ani polku ludi s ktorymi som bezne v kontakte..
a preto ma vcera dost zarazilo, ked sa mi na nastenke zjavili fotky od typka, o ktorom absolutne netusim kto je, co je, dokonca snim nemam jedinu spravu...
Kedysi som to robila tak, ze som to nechala tak a ked som bola v noci hore, tak som yo potbrdila, presondovala a ked som nepoznala, tak som to zmazala a hodila do blocklistu
okolo 2010-2011 som tam mal každého koho som stretol..ked niekto niečo chcel a napísal vždy som pomohol, potom som ja niečo potreboval a nemali čas..takže z 1500 "friends" razom 200
No ak je to daky Alibaba mustafa Gandhi z turecka tak toho samozrejme hned odignorujem. Ak mam pocit ze by to mohol byt niekto znamy tak si kuknem profil.
Ja ich väčšinou ignorujem alebo ich necham nevybavených ale minule mi poslal volaka moslimka.. foto len oči bolo vidno, inak tie ich čierne zavoje.. ešte aj meno bolo take nechutne.. tak som ju hned blokla aj poslala nech ju zrušia, vyzerala až moc ako samovražedny šialenec z iraku aj mala myslim že pochadza z Iraku alebo so Sirie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale mne nikto žiadosti neposiela
ale zväčša to nechám v sledovaní
Ak mi príde nejaká žiadosť, napíšem najskôr dotyčnému/dotyčnej správu, že kto je a čo potrebuje ...
Ak sa dotyčnému/dotyčnej nedá napísať správa, potvrdím žiadosť o priateľstvo, rýchlo si ju dám do zoznamu obmedzených, napíšem mu/jej správu a ihneď ju zmažem
a preto ma vcera dost zarazilo, ked sa mi na nastenke zjavili fotky od typka, o ktorom absolutne netusim kto je, co je, dokonca snim nemam jedinu spravu...
Teraz- nepotvrdim ani nezamietnem proste ignorujem
teraz nie
mám 60priateľov, nepotrebujem s cudzími ľuďmi zdieľať moje súkromie