Ked si moja partnerka tak taká špeciál masáž by ťa určite zregenerovala. Nie netrvalo by to 10 - 15 min. Ale ked je človek sám ? Niekto zavrie oči a má v piči. Niekto sa ide prejsť do prírody a iný si pozrie film. Ak potrebujem odniesť nachvíľu svoju myseľ preč tak si vymýšľam melódie na akustickej gitare.
Proste relaxujem. Lezim alebo vysedavam.
Ale mam rad aj takzvany aktivny oddych, proste preto, lebo to je druha strana mince - viac si potom uzijem to vypnutie.
No musim mat hlavne dobru naladu na relaxovanie, lebo casto sa snazim, ale akurat som nervozna a nespokojna a neviem, co so sebou, nech robim akokolvek fun vec.
Ale bud stravim 12 h so shitnymi reality shows alebo nejakymi nenarocnymi akcnymi filmami, alebo sa rada idem prechadzat po meste/lese/klimatizovanom hypertescu so sluchadlami, idem do karcmy s kamaratmi, domace prace, aj alkoholove sessions na balkone mam rada, ale to tiez treba vystihnut naladu.
ked sa na to citim (fyzicky) tak posilka /kupalisko/ ´plaz´ , ked nie tak dota2/telka , ale relaxujem dost malo, skoro cely zivot nic nestiham. @12 tak to ti verim.
ja síce klasicky nevypínam pri relaxe, ale keď už oddychujem štýlom, že si pustím nejakú počítačovú hru, pozriem si seriál a YouTube konšpirácie na ten seriál, potom počúvam nové pesničky, kedysi som hrával na gitare a chodil sa bicyklovať, teraz mám viac voľného času preto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale mam rad aj takzvany aktivny oddych, proste preto, lebo to je druha strana mince - viac si potom uzijem to vypnutie.
Ale bud stravim 12 h so shitnymi reality shows alebo nejakymi nenarocnymi akcnymi filmami, alebo sa rada idem prechadzat po meste/lese/klimatizovanom hypertescu so sluchadlami, idem do karcmy s kamaratmi, domace prace, aj alkoholove sessions na balkone mam rada, ale to tiez treba vystihnut naladu.
Kua, aká vysoká matematika, už tu chýba
len možnosť @3 + @4 - @2 = P + P