Názov toho komiksu si nevšímajte, chcel som dať iný a podarilo sa mi tam dať tento, takže pochybujem že to je preto, na birdzi sú dôležitejšie problémy a neriešia sa...
tak to nasere... mne zmazali diskusia, raz preto, lebo som chcela predat listok na pohodu..to chapem preco, respektujem..druhy krat mi zmazali diskusia ked som si robila srandu z TaKEhoTO PisAnIa..viem ze to je podporovanie blbosti ale aj tak..je tu milion debilnych ankiet, ktore sa nezmazu..
a k tej fotke ktoru ti zmazali, tak to naozaj nechapem preco..co ja na nej zle? ja som sa zasmiala
A bol by som rád keby mi @tomas na moju e-mailovú adresu odoslal heslo ktoré som zabudol, myslieť si že chcem imoskovi ukradnúť si nemôže lebo na imosk konte mám e-mail....
@zelenystrom on maže koľkokrát bezdôvodne, tiež ma to vytáča keď mi vymaže diskusiu, bez toho, aby som ho o to žiadal, a mne tiež ešte v živote neodpísal, mám pocit, že neodpisuje nikomu
KEBY mala spravodlivost moc... LENZE NEMA, mili spoluobcania. Takze sa len pekne povznasajme nad to, ako nam z casu na cas necakane zmizne nase veldielo, lebo ked sa budeme vela stazovat, mozno vymazu aj nas, HU!
Ja som raz klikla na svoju anketu a bola vymazana. Trocha som bola smutna z toho. A potom sa znova objavila. Tak ma to potesilo. A odvtedy sa to stalo aj s inymi diskusiami (nie mojimi), ze ked na ne kliknem je napisane ze su vymazane a potom sa zrazu vratia. Viem ze to nie je celkom k teme, ja len tak ze nie vzdy je to asi naozaj vymazane.
@aguri500 Veď ja viem, máš úplnú pravdu, len momentálne sám som dal znamienie, aby mi admin všetky témy pomazal, bo idem začať novú éru ankiet a diskusii
ja tiež nechápem, podľa čoho sa rozhodne vymazať témy...asi tipos bingo...keď tu necháva témy nadržaných 14-ročných deciek či tie, kde je viac vulgarizmov v názve ako ,,ostatných,, slov...veď sa na to vykašlite...alebo ich potom otravujte ako komáre, kým vám nedajú pádny dôvod
no, veď majú zlých adminov: jeden má 9 rokov a druhý asi podobne @tomas ja byť tebou, bez milosti ich vyhodím... a ani neodpisujú a oni ich za to ešte aj PLATIA!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@admin @tomas
A bol by som rád keby každý v tejto téme zatagoval tomáša aby sa k tomu vyjadril...
@tomas
a k tej fotke ktoru ti zmazali, tak to naozaj nechapem preco..co ja na nej zle? ja som sa zasmiala
@tomas
» www.birdz.sk/webka/mnanezbal...