nie nie, to musíš spravIť detektívnu hru v rámci ktorej budú hľadať ukryté lístočky po celom meste a plniť ťažké úlohy, a po splnení poslednej nájdu tvoju žiacku knižku, takto to príjmu ľahšie.
Minulý rok som chodila do školy, kde učil otec, takže väčšinou sa to dozvedel od ostatných učiteliek, čo bolo pre mňa jednoduchšie... A teraz, na gymnáziu, nie sme žalobaby a učiteľka tiež nie je taká, že by rozdávala poznámky za každú blbosť, takže ešte žiadnu nemám
dostala som poznámku kamarátkaa ma donútila aby som jej hodila prezuvku za tabulu ja zato nemôžem ona mmi hovorila že ked to nespravim tak ma zbije pred s´školou
keď sú tvoji rodičia normálni, maximálne sa na tom zasmejú.. nikdy nepochopím na čo v školách takto cirkusujú kvôli píčovinám.... ach, som šťastná, že som na výške...
naposledy som dostala poznámku asi keď som mala 8-9 rokov, lebo som kecala na hodine
no keď som mala asi 13-15 rokov, tak spolužiaci dostávali poznámky kvôli takým blbostiam, že koniec "spieval na hodine" "na chvíľu som si myslel, že učiteľka je nenormálna" "učiteľka sa na spýtala, čo je koreňom rovnice.. odpovedal som, že geňo"
"Mami, oci, nedávno som stretla muža svojich snov. Už sme spolu skúsili všetko, čakám s ním dieťa a rozhodla som sa začať s ním nový život. O peniaze sa netrápte, zobrala som si z tajných zásob vo vašej spálni. Napíšem list, keď sa to narodí. Ľúbim vás"
a na druhú stranu:
" Len žartujem, dostala som poznámku. Aspoň vidíte, že sú aj horšie veci v živote "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nie nie, to musíš spravIť detektívnu hru v rámci ktorej budú hľadať ukryté lístočky po celom meste a plniť ťažké úlohy, a po splnení poslednej nájdu tvoju žiacku knižku, takto to príjmu ľahšie.
ak chceš tak ju nazvi ešte zlejšie...
chcel by som zas môcť rodičom ukázať poznámku.
.. aj tak by som zatĺkal koľko by som stačil!
zatĺkať, zatĺkať. a ak na to prídu, tvoja chyba to predsa nebola
no keď som mala asi 13-15 rokov, tak spolužiaci dostávali poznámky kvôli takým blbostiam, že koniec "spieval na hodine" "na chvíľu som si myslel, že učiteľka je nenormálna" "učiteľka sa na spýtala, čo je koreňom rovnice.. odpovedal som, že geňo"
"Mami, oci, nedávno som stretla muža svojich snov. Už sme spolu skúsili všetko, čakám s ním dieťa a rozhodla som sa začať s ním nový život. O peniaze sa netrápte, zobrala som si z tajných zásob vo vašej spálni. Napíšem list, keď sa to narodí. Ľúbim vás"
a na druhú stranu:
" Len žartujem, dostala som poznámku. Aspoň vidíte, že sú aj horšie veci v živote "