Japonci majú veľké oči - väčšinou chlapi ženy ani nie. Kórejci majú veľmi svetlú pokožku a šikmejšie oči. Vietnamci majú tmavší pigment a Číňana od Japonca rozlíšiš tak že sa mu pozrieš na hlavu. Číňania majú plochšiu zadnú stranu lebky ako Japonci. tiež majú tmavší pigment ako Japonci. A keď ide o to, tak ich rozoznáš podľa ich reči. ale to by som chcela zrejme veľmi od niektorých.
podľa mňa sú títo ázijci rovnakí, tak ako my tu v Európe, aj keď neviem prečo mi Japonci vždy prišli skôr bieli a Číňania skôr žltí hoci som tam nikdy nebola
@amikadze V Ázii boli i sú omnoho väčšie geografické i spoločenské bariéry napr. medzi Čínou, Japonskom a Kóreou v porovnaní s ČR, Slovenskom a Poľskom. Preto sa omnoho viac navzájom líšia.
to neviem ani ja nikdy ale tak tu je najviac asi vietnamcov na trzniciach a podobne tak neni co rozoznavat ale poznam tak z videnia par cinanov co ziju u nas a pripadaju mi taky viac sikmooky alebo aky
@n0win0u tak ale to je tvoj problem, co pod tym chapes ini ludia pod tym nechapu ziadnu zlu narazku, proste maju sikme oci.. za to ze v tebe to evokuje nejake zle veci, za to nemozem...
velka huba? ja toto poznam pod rasistickou poznamkou ...
@alysia Veď ale pôvodní Číňania žijú aj v Japonsku, aj Kórey, aj vo Vietname. Japonci v Číne, v Kórey...... atď. Takže podľa rodokmeňa ak ťa zaujíma pôvod alebo podľa občianskeho ak ťa žaujíma občianstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
číňania majú bicykel a na hlave tie kužeľovité čiapky a japonci oči cez pol hlavy
(neodpustila som si stereotyp )
kazdopadne rozpoznat sa to da, neviem to ale nijako popisat xD
ako ked sedia viaceri pri sebe, ja rozoznam jedneho od druheho aj kebyze niekoho potom stretnem, tak po chvile mi trkne ze to je ten a ten
či?
to ako keby na cernochov niekde z ugandy a cernochov z ameriky napises
Velke huby - ako ich rozoznat.
ale tak ok no, mne to tak prislo
podľa mňa sú títo ázijci rovnakí, tak ako my tu v Európe, aj keď neviem prečo mi Japonci vždy prišli skôr bieli a Číňania skôr žltí hoci som tam nikdy nebola
neviem
ja mam v praci filipincov,a barzjake havede ..momentalne riesim jazyk a nie odlisnost bo aj tak mam slabost na take exoticke
velka huba? ja toto poznam pod rasistickou poznamkou ...
nehovorim, ze to je podobne hanlive ako ostate tvare alebo nejaka podobna urazka ale pride mi to take
Ale ako inak by si zalozil to forum?
to som tak naschval pisala, lebo ja to poznam takto ...
No to nie je pekne, ze poznam take nieco, ale co uz. Ja to nepouzivam, ale poznam ludi zial co to pouzivaju.