Nepoznáte nejaké triky aby som rýchlo vytriezvela? napríklad ísť behať a také niečo, aby mi nebolo viedieť na očiach, ani a hlasy, správaní , chodení na ničom. Aby som za také 2 hodinky bola normálna.
a minule som videla v Carrefoure pri alkohole tam mali take plechovky nieco ze antialkohol ci co ze proti alkoholu.. ale skus si dat nejaky zihlavovy caj
@ladyretro ty si sa asi prvýkrát opila, že? aj mne sa to stalo asi pred pol rokom.. rýchlo vytriezvieť sa nedá.. alkohol máš v krvi, takže s tým nespravíš nič..
nie to neni prvýkrát a nie dnes... ale naj kamoška ma zajtra narodeniny a trochhu chceme piť.. ale mne n ato už prišli eľakrát doma že som pila.. a naposledy nedávno.. ale chcem si dať..predsa sranda a bude každý piť ale zato aj keď len trošku si dám...bojím sa že mi na to prídu a teraz už fakt bude zle...
Dospelaci zabudaju na to ze tiez boli kedysi detmi a tiez neboli bezchybny.Na oburanie alkoholu pomaha mlieko,mlieko neutralizuje,takisto kysla kapusta a samozrejme vela tekutin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1.) hlavne veľa pi pi pi! vodu/minerálku
2.)prechádzaj sa na čerstvom vzduchu
3.)nechoď spať, elbo potom to bude zlééé!!!
Klasika
pred tým zjesť niečo mastné, nepiť veľa, potom viac tekutín - a neukazovať sa rodičom príliš na oči
a potom žuvačky, nech to necítiť.
a hlavne, s rozumom.
Toto vraj odburáva alkohol, videla som to už aj v obchode, ale či to ozaj funguje, neviem, neskúšala som...
ked sa bojis co ti povedia maminka s ocinkom tak nepi (ach)
alebo sa to nauc o______O