Na intráku si baba išla do spoločenskej pozrieť nejaký film v telke. Nebol tam nikto tak si ľahla na gauč, o 10 min tam prišli jej kamoši a samozrejme, že sa nasáčkovali vedľa nej. Okoľo 23-tej film skončil a pomaly tí ktorí
mna vie nastvat ked si o mne mylsi niekto nieoc co nieje pravda..ale mylsim ze velmi...zivym vysvetlovanim by si ich skor presviedcala o opaku..a bavilo by ich ohovarat este viac a este dlhsie..asi najlepsie je tvarit sa akoby ziadne ohovaracky neboli a ze to neni pravda..a tak za 2-3 dni ich to prestane bavit
@biancadetolle mne to väčšinou býva úprimne jedno. podporujem drby o tom, že dám každému žobrákovi, že som spala s neviem kým a neviem kde a tak... je mi to jedno, nech majú ľudia zábavu, pokiaľ nevedia rozoberať nič iné ako moju osobu
mna nikto neohovara, teda aspon o tom neviem a uprimne by mi to bolo jedno. A ak ma ohavaraju tak to dobre taja, ze som sa to este nedozvedel, asi vedia preco...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Asi sa naučím takéto frázy používať.
Samozrejme, tajne ho milujem.
Keď do tej odpovede vložíš poriadnu dávku irónie garantujem ti skoré prerušenie podobných narážok.