no, napadnutá som nebola na ulici, ale v aute, to som sa pobila a trošku som až moc dotyčného skopala, podľa toho, ako ráno vyzeral
takmer únos som riešila vyskočením z idúceho auta.
ale neviem, ako by som sa reálne vysporiadala s tým, že by ma niekto napadol, okradlo a niečo by sa mi stalo.
@soreljulien tak väčšina chlapov sa vie aspoň ako tak pobiť to isté aj niektoré ženy sa vedia samé ubrániť... no a tí čo nevedia vrátiť nejaký úder no ... asi len nejaké ochranné veci nosiť so sebou
nosila som kedysi pepper spray, ked som byvala pri pentagone ale to uz bolo davno...momentalne sa nepohybujem po nebezpecnych lokalitach a zijem kludnym usadlym zivotom ale do municaku som sa furt nedopratala! (chcem si tam predsa ist ten pepper spray kupit, keby nieco...asi len tym by som sa vedela branit)
come on ja chapem ako si to myslel, ono to pochopitelne bolo ale mam rada absurdnosti vo vetach a prislo mi to vtipne. ono to ani nebolo rypanie, len som sa zasmiala
slzák v ruke vždy keď idem sama nocou .. a cez deň neviem .. ešte ma nik nenapadol ale bila by som sa ako drak... a chcela som aj paralyzér ale tak to je ťažké použiť tak aby sa ma tá osoba nedržala(ak správne tomu rozumiem) ..lebo situácia ,že sa ku mne blíži muž a ja už naťahujem ruku s paralyzérom a možno sa ma len chcel opýtať ktorým smerom je Billa
Zatiaľ som sa nedostal do situácie v ktorej došlo k fyzickému napadnutiu vždy som to vyriešil krátkou konverzáciou v ktorej som vysvetlil danej osobe že mám troška sadistické sklony keď treba a to odohnalo už kadejaké hovädá aj keď vypadám jak lata stačí nahodiť ten psycho. pohľad č.13 a je vyriešené
@soreljulien no proste ja to beriem tak že ak ma niekto napadne tak to dotyčný berie ako boj a pokial bude sám a zhodnotím situáciu že dokážem sa mu rovnať alebo blízko bude nejaká zbraň tak budem bojovať teda pokial ho neodrovnám (tým myslím kým nepadne alebo sa nevzdá) nemyslím tým že ho zabijem hh
ale snažím sa tomu vyhýbať(takým situáciám) a musím povedať darí sa mi už úspešne niekolko rokov ... asi viem dobre vyhodnocovať situácie, ale keby niečo ... vždy to očakávam a vždy som pripravený
@grietusha samozrejme len ženy budem musieť obšťastniť inak ... inak nepomýlila si si tému, mám taký pocit a myšlienky, že si sa zabudla vo včerajšej téme - dúfam že sa nemýlim... no snáď ťa nenahnevám a nerozhodím tým, keď ťa uvediem do obrazu, teraz sa tu vyjadrujeme o praktikách, ktoré poskytujú odvátenie úmyslov, ktoré nám môžu ublížiť, je medzi tým a žobraním aký taký rozdiel snáď po prečítaní sa vyjadríš k téme a nie OT ... ďakujem
@soreljulien ja som sa vyjadrila k téme, napísala som, ako som reagovala, keď som bola napadnutá. si to prečítaj ešte raz a možno potom pochopíš aj moju poslednú reakciu.
@patricino ale kdeže, len ľuďom ktorí chcú aby som niekomu dával blowjob, doprajem ich zvrátené myšlienky aj v praxi, nech sa im ich sny naplnia, kto sadne cudziemu turkovi do auta a tvári sa pozoršene dotyčná že ju chcel pán znásilniť, je celkom vtipné
@grietusha skôr chápem ten blowjob - ktorý bol odveci ako to žobranie ... no akosi sa to zvrháva - asi prestanem na teba reagovať, lebo mám strach že aj ja budem tvoja ďaľšia obeť
@soreljulien lol, máš predsudky, vyjadruejš sa k situácii, o ktorej ani nevieš len podrobnosti (očividne si sa zasekal na počítaní do desať po turecky), jediné, čo som z toho zveřejnila bolo, že sa ma dotyčný pokúsil znásilniť a ja som ho v sebaobrane zbila.
krásne, že hneď tu zo mňa robíš útočníka ("budem tvoja ďalšia obeť"), a naivku (sadnem cudziemu človeku do auta a tvárim sa potom pohoršene, že sa niečo stalo). nehovoriac o tom, že to s tým blowjobom bola reakcia na to, že si mi napísal, že som mu mala spraviť protislužbu.
ale oné, mám lepšie veci na práci, ako krútiť hlavou nad tým, čo tu dokážeš zo seba dostať.
a daj si toho stopára preč z profilovky, preboha, očividne nevieš proste.
ja som sice nasadla cudziemu rumunovi do auta ale ked chcel sex a povedala som nie, slusne ma vysadil a potom som nasadla cudziemu rakusanovi do auta s vetou ze ich bin keine prostitut a nemal ziadne navrhy, dokonca ma odviezol kam som potrebovala a este mi dal 10e bolo to krajsie auto jak toho rumuna, vlastne bolo dost fajnove, bol asi bohaty a potesila som sa tomu, aky bol dobry, nechapem jak som mohla mat take stastie. sice vdaka tym euram od neho som sa citila jak stetka trocha ale ved on bol proste dobra dusa, siel domov, mal cestu okolo, dojal ho moj pribeh, ako cestujem a dal mi proste na taxik aj som to potom pouzila na taxik.
ale musim povedat ze ani raz som nestopovala, proste som si povedala, ze to risknem popri ceste a pojdem peso a ono zastavili auta same a este tak sa mi stalo aj pri rodnom meste a proste tiez take fajnove auto, isiel akurat typek do levoce na neviem aky svaty zraz ma hodil domkov nie uplne ale mala som blizsie hih mam stastie lebo nestopujem!
@grietusha zasekal? ale ve´d pri počítaní sa nezasekáva, nie je to klátik dreva, ale ja mám z teba strach ke´d násilie riešiš násilím, čo ak by som k tebe nasadol, veď by som riskoval pri tebe možno aj fraktúru lebky, ktovie či by som to prežil vlastne, ale vidím že skôr stopuješ ako stopárov berieš, takže je to pre mňa iskierka nádeje, že sa mi nič nestane snáď ma radšej vezme ten turek a budem s ním počítať do 10 heh prepáč, ale ležím od smiechu na zemi neviem prečo ťa napadla práve taká neslušná protislužba, ve´d predsa si ho mohla naučiť rátať do desať po slovensky: jeden, dva, tri ... desať iste by to naňho zabralo, myslím si že toho stopára si preč nedám, síce sa ťa bojím ale nerozkazuj mi, neposlúchnem ťa
@soreljulien keď sa o druhej ráno zobudíš na to, že si k tebe niekto opitý líha a omakáva ťa a silou ti drží ruky, som zvedavá, či nájdeš nejakú nenásilnú sebeobranu, aby si sa odtiaľ dostal bez psychickej a fyzickej ujmy.
@afew vidíš to za to že sa nesprávaš agresívne, máš potom šťastie a fakt radšej nestopuj, mohlo by sa ti stať, že ti niekto ponúkne prácu, spánok v apartmáne alebo plavbu na jachte
inak krásna ukážka mužského správania, ktoré je jedným z dôvodov toho, prečo mnohé ženy nenahlásia, že boli znásilnené. pretože aj kvôli takémuto prístupu majú pocit, akoby to celé bola vlastne ich chyba a môžu si za to samé.
@grietusha dúfam, že sa mi to nestane teda, nemám taký tvoj temperament, ktorý prezentuješ, ten predsa priťahuje mužov ako včely nektár v kvete bohužiaľ ja nepijem, takže sa veľmi nespájam s ľuďmi ktorí by boli opití a som samorost, takže spím sám, ešte som nevidel opitého mohamedáva, oni majú alkohol zakázaný, takže možno si ho opojila ty a preto bol taký náruživý
@soreljulien ja sa k tomu už nejdem viac vyjadrovať. rob si svoje závery, je mi to jedno. ale áno, samozrejme to je všetko moje chyba, som tak neuveriteľne temperamentná, že aj keď spím, tak to vidno na spôsobe, ako dýcham a všetci sú z toho strašne rozrajcovaní a môžem si za to sama.
FYI, Turci alkohol pijú. neviem, ako mám inak interpretovať fakt, že každé leto vidím plné záhradky Turkov nad pivom.
@grietusha prečo ma urážaš, ve´d buď trošku na úrovni, nemôže sa ti každý ešte aj názormi prispôsobovať, to že by som netoleroval to že by si toho chudáka bila je tým, že viem pochopiť, že si iste pekná žena, ktorá oplýva dobrodružnou povahou a to sa predsa páči každému mužovi, veď si len predstav, že by na teba každý kašlal a odmietali by ti ešte aj zastaviť, lepšie taký pofidérny záujem ako ignorácia ... žmurk, nebuď taká jedovatá, ešte si kusneš do jazyka a otráviš sa, chýbala by si mi
@grietusha ale no... ve´d máš aspoň poučenie nabudúce pôjdeš do hotela, kde sa zamkneš na dva západy a dáš aj retiazku na dvere popozeráš či na teba nekto nečíha v skrini alebo pod postelou a zaspíš s kľudným vedomím a v bezpečí, veď to sa môže stáť bárskomu a bárskde, že niekto niekoho znásilní aj ja som mal viac krát už na mále ale nezazlievam to ľuďom, beriem to tak, no zabijem sa ke´d som pekný?
@nenay čo má spoločné výzor s argumentáciou? podľa seba súdim teba - riadiš sa tým pravidlom, ke´d sa tak vehementne oháňaš titulovaním kto je a nie je hlúpy?
ja nemam ponatia ako v skutocnosti vyzeras, prepac, myslela som "neposobis" a bolo to zalozene len na fakte, ze si sa neregistroval vcera alebo kedy, takze asi nie si nejaky novy fejk. kludne este mozes byt dlhodoby fejk, pre mna za mna.
v kazdom pripade, rozum sa mi zastavuje pri citani tejto tvojej "argumentacie".. len to som chcela. mozno to len moj kuraci mozog nechape. pekny den prajem!
@semhamforas rovno si mal napísať že mu proste nechceš ublížiť potom by si mu musel nosiť kvety do nemocnice a ták a kto má dneska na také veci čas všák ?
@54@55 až 55 príspevkov som musel prečítať kým som našiel jeden rozumný. Ako sa brániť pred napadnutím? Napadnutiu sa vyhnúť, potom je útek a posledná možnosť je sebaobrana(A to je tiež najlepšie, udrieť a utiecť). Ak je niekto dosť veľký tupec aby napadol cudzieho človeka, tak je na 100% dosť veľký tupec na to aby vytiahol zbraň. A obzvlášť keď vie, že bude útočiť. Takže serte na spreje a neviem čo. V prvom rade útek.
@grietusha Niečo mi hovorí, že je to troll. Už tretia relatívne normálna téma čo začal a potom uletel do úplne iracionálnych reakcii.
zatial nemam skusenost, ale keby na ulici ma niekto napadne, tak keby to bol jeden dvaja, tak sa s nimi nejak vysporiadam, ale keby ze 20 členná skupinka cigáňov tak neviem, neviem
ale nie. nikam nechodim. pekne rano s mankou do skolky, zo skolky za bieleho dna cez plne ulicky do robotky, odtial na vlacik, odtial domka, co ma otec zvykne brat zo zastavky. cize skorej by to bolo umenie, keby ma niekto napadol pri tisic svedkoch, take sa myslim nestava.
nikdy som nemala pud sebazáchovy ani strach chodiť niekam neskoro večer, vnoci, nadránom, nerozmýšľam, že niečo hrozí.
ale vždy som mala za to, že keby sa niečo reálne stalo, tak niesom taká slabá a že by som sa dokázala ubrániť. ešte som k tomu tak matematicky prirátala, že keď budem mať strach nabije ma to adrenalínom a budem mať ešte viac sily. ale hovno. stalo sa a síce tam adrenalín bol, ale ani som si neškrtla. aj napohľad "nesvalnáč" mal stokrát viac sily ako ja, takže baby, asi to naozaj nepodceňovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
takmer únos som riešila vyskočením z idúceho auta.
ale neviem, ako by som sa reálne vysporiadala s tým, že by ma niekto napadol, okradlo a niečo by sa mi stalo.
...wth? ta veta nedava zmysel
"este nikdy som nesla lietadlom, hlavne cez ocean nie"
dúfam, že ak začneš reálne žobrať, ako si o tom písal, tak každému, čo ti niečo hodí do klobúka, dáš blowjob. lebo za všetko sa musí platiť.
@13 toto je nejaky humor? lebo toto nechapem.
ale snažím sa tomu vyhýbať(takým situáciám) a musím povedať darí sa mi už úspešne niekolko rokov ... asi viem dobre vyhodnocovať situácie, ale keby niečo ... vždy to očakávam a vždy som pripravený
krásne, že hneď tu zo mňa robíš útočníka ("budem tvoja ďalšia obeť"), a naivku (sadnem cudziemu človeku do auta a tvárim sa potom pohoršene, že sa niečo stalo). nehovoriac o tom, že to s tým blowjobom bola reakcia na to, že si mi napísal, že som mu mala spraviť protislužbu.
ale oné, mám lepšie veci na práci, ako krútiť hlavou nad tým, čo tu dokážeš zo seba dostať.
a daj si toho stopára preč z profilovky, preboha, očividne nevieš proste.
ale musim povedat ze ani raz som nestopovala, proste som si povedala, ze to risknem popri ceste a pojdem peso a ono zastavili auta same a este tak sa mi stalo aj pri rodnom meste a proste tiez take fajnove auto, isiel akurat typek do levoce na neviem aky svaty zraz ma hodil domkov nie uplne ale mala som blizsie hih mam stastie lebo nestopujem!
asi by som v pripade fyzickeho utoku postupovala skor defenzivnym sposobom, nez sa snazit o protiutok.
choď si robiť srandu z plastelíny.
ty vole, strašné tupelo si.
FYI, Turci alkohol pijú. neviem, ako mám inak interpretovať fakt, že každé leto vidím plné záhradky Turkov nad pivom.
@soreljulien you fail at failing
a ty ani ako fejk nevyzeras, asi budes fakt len trosku hlupy alebo co.
v kazdom pripade, rozum sa mi zastavuje pri citani tejto tvojej "argumentacie".. len to som chcela. mozno to len moj kuraci mozog nechape. pekny den prajem!
ale ne šak útek je-li to (hmm, jelito) vůbec možné a ten kaser je fajn, aj na výstrahu
@grietusha Niečo mi hovorí, že je to troll. Už tretia relatívne normálna téma čo začal a potom uletel do úplne iracionálnych reakcii.
ale nie. nikam nechodim. pekne rano s mankou do skolky, zo skolky za bieleho dna cez plne ulicky do robotky, odtial na vlacik, odtial domka, co ma otec zvykne brat zo zastavky. cize skorej by to bolo umenie, keby ma niekto napadol pri tisic svedkoch, take sa myslim nestava.
ale vždy som mala za to, že keby sa niečo reálne stalo, tak niesom taká slabá a že by som sa dokázala ubrániť. ešte som k tomu tak matematicky prirátala, že keď budem mať strach nabije ma to adrenalínom a budem mať ešte viac sily. ale hovno. stalo sa a síce tam adrenalín bol, ale ani som si neškrtla. aj napohľad "nesvalnáč" mal stokrát viac sily ako ja, takže baby, asi to naozaj nepodceňovať.