Ako sa budete pohybovym aktivitam venovat cez skolsky rok?
Ja neviem. Mam k dispozicii bicykel, posilka je draha, doma cvicit sa mi uz tolko nechce, takze asi len tak trocha, ale nic vyznamne. Rozmyslam, ze by som sa niekam prihlasila, ale neznasam nove kolektivy, ked som tam jedina nova...a nechcem ani nieco, kd
momentálne mám dvojfázovku..ráno kardio..vstávam už o 4:30 celé leto a chodím behávať a poobede cvičím..zatiaľ len doma..posilku by som finančne nezvládla..a cez školský rok to bude asi podobne..ráno kardio a poobede, keď prídem zo školy tak budem cvičiť..neviem síce ako dlho takto vydržím..ale skúsim to aspoň..uvidím čo to dá..
@greyness ja som fyzicky relatovne ok, ale som jedine dievca na skole, telocvikar ma na mna neprimerane naroky, nemam ani vlastnu satnu a minule mi pokazil vyznamenanie solovou trojkou. cize som si "vybavila"
@borovy nie ze hocikde sa ti nepaci, su kurzy, kde prebieha urcity system a ked vynechas, musis dobiehat zameskane, napr tanecna, lebo tanec sa ucis po castiach, nenaucis sa cely na jednej hodine...tak som to myslela...
Za celé leto som bol raz zabehať si len a asi 3x v posilke... a cez školu budem akurát tak ráno pešo do školy kym nebude mraz =D potom po škole posilka.. stravu neplánujem nijak ovplyvňovať čiže nemyslím že budem mať tehličky alebo čo ale ruky snaď porastú ... a ešte v škole telesná ale ako som videl rozvrh hodín tak asi len štvrtok sa jej budem venovať inak ostatné dni budem "zabúdať" úbor alebo ma bude krutiť po bruchu čiže nebudem môcť cvičiť
telesnu mať nebudem , pretože nemienim tam robiť tie pičoviny s tym jeblym telocvikarom ked budem chcieť športovať tak budem robiť to čo chcem ja ... takže bike
budem chodiť behať ráno a večer!!!! (motivujem sa tým, že narozdiel od tejto lokality, kde môžem bežať len pri ceste, tak pri itnráku mám blízko park ) a bohvieako na izbe cvičiť nebudem keďže tam budeme 4 ... ale keď už bude,m mať tu superko robotu a volný čas tak začnem chodiť do fitka 8) alebo ak sa mi podarí v normalnej lokalite nájsť nejaké to srandové bojové umenie kde berú aj ľavorukovonohovoé ženské
otvorili plavaren znova, takze asi budem chodit plavat, aspon 1x do tyzdna, ale kedze to leze do penazi a do casu tak este uvidime ako to bude... rozmyslam o permanentke na bazen a aj do fitka, uvidime
bola som 1x behat, mozno to este skusim
A snad najdem konecne nejaku zumbu dobru v Brne, zatial smo vycerpana zo sexu, takze sport neriesim zatial nejak moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ešte idem chodiť s dvorným kamarátom na korčule, ak sa všetko podarí podľa mojich predstáv a on bude mať čas
v zime chodím do posilky na rôzne skupinové lekcie, lebo veď nedá sa vonku robiť nič. a priebežne cvičím jillian michaels.
a keby som si mala vybrať niečo pohybové, čo by som hrozne chcela robiť, tak rozhodne scénický tanec
Ale nie, asi budem chodiť na bedminton + telesná v škole + ranné behanie do školy, keď meškám.
na vysokej - nič
vo volnom čase - nič
prosto to tak vyzerá, že tento rok budem mať len športy a žiadne krúžky kde zapojím kreativitu nebudú ... čo už
ale nie ak nájdem nejakú dobrú tanečnú v NR tak tam
poprípade aj do tej školy zájdem občas.
šprint na autobus
beh po schodoch (na obed)
intervalové krútenie sa na stoličke
chôdza na wc a naspäť
nosenie ťažkých tašiek
bola som 1x behat, mozno to este skusim
A snad najdem konecne nejaku zumbu dobru v Brne, zatial smo vycerpana zo sexu, takze sport neriesim zatial nejak moc