No dost by ma to zaujimalo....bo baby este pochopim ale chalani nemaju taky rozsiahli vyber predsa len by to vyzeralo divne keby sedeli na manikure alebo si v izbe lakovali nechty, no teda nedokazem si toani predstavit to sa musite dost nudit ne?
No predsa prdia, grgajú, škrabú si zadky, nadávajú, pokrikujú po mladých dievčatách, rozprávajú sa o rybárskych úlovkoch, hokeji, futbale, wreslingu, boxe.. atď..!!
LOL to ma pobavilo, ze holky sa zabavaju lakovanim nechtov a sedenim na manikure, tak takto som sa este v zivote nezabavala a musi to byt dost nudna zabava
pawlo: jasne ale najprv sa musim na neho nakontaktovat cez pero papier a moju mysel a on je dost vyberavy s kym sa stretne, tak to mu ta budem musiet ukazat cez moje ocne kamery aby vedel s kym sa ide stretnut
Pijeme pivo alebo nieco tvrdsie (alebo obcas sportujeme) a rozoberame aj take temy, ktore nechceme, aby ste vedeli, ze aj my sa o nich niekedy rozpravame.
akoze sakra to teraz bo som dievca musim si s kamoskami lakovat nechty a podobne sak dokelu to je nuda a ne ze chlapci sa nudia .. dokelu asi som divna ale ako neznasam take babske recicky o makeupe a podobnych dristoch ... sak dokelu ja si viac rozumiem s chlapcami ako s dievcatami .. aj mam viac kamaratov ako kamaratiek ... ja sa viac s nimi zabavam ako s nejakymi ruzovuckymi babami...chlapci sa zabavju viac ako baby si ja osobne myslim .. bo to trapne babske ha ha hihi to nic pre mna ... kokso to teraz znelo akoby som bola inak orientovana ale verte mi ze som ako normal na chlapcov len no neznasam take babske dristy to je vsetko .. a preco by nemohli aj baby grgat??
no s kamosmi ideme na pivo(aj nieco tvrdsie),na pizzu,futbal,kukame hokej, kukame na baby a bavíme sa o babach,hovoríme si zazitky zo zivota,idseme si zahrat byliard ci snuuker..... no je toho habadej......ale v prvom rade ideme do krcmy.
ked sme sami tak sa rozpravame...nepozerame iba na seba, takych nepoznam a vtedy mozno za jeden vecer povieme viac ako ked sme v miesanej spolocnosti za tyzden...a temy? auta, biznis, sport (ruku na srdce, ktoru z vas by prave TOTO zaujimalo) a nemozeme zabudnut na zeny, chlast a drogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
No predsa prdia, grgajú, škrabú si zadky, nadávajú, pokrikujú po mladých dievčatách, rozprávajú sa o rybárskych úlovkoch, hokeji, futbale, wreslingu, boxe.. atď..!!
a lakovanie nechtov..ááá..ved to takto travis cas??
a chalani maju take iste moznosti mozu robit vecii do aleluja.. dziziz sejv mi
podla mna chalani netravia spolu cas, to je strasne pritepleny vyraz
1.bavite sa lakovanim nechtov? - ste dievca
2.citite sa blbo pri lakovani nechtov a tak radsej prdite a grgate? - ste chlapec
vela stastia pri odhalovani
39. vodnu fajku a klud cajovne, kde si nechal? alebo prirodu