@protessst No ale taká citlivka byť ? =D Však sa kukni na tie zlatučké stvorenia ! Takých sa báť ? =D Aj keď ja s tým, že sa bojím mačiek by som sa tiež nemal čo ozývať. =D
Tesne pred smrťou si zmyslím, že som mala nejakú životnú lásku a budem chcieť aby to čosi bolo pochované so mňou. A ak to ešte vtedy bude žiť, je vedľajšie
@fr4nk1 macka je obrovska a to si nebol v zoo ake pavucie giganty tam maju aj andulky maju pazury jasne malicke chude cierne nununu niekedy i chlpate nununu ty si sialeny
@fr4nk1 aj macky su chlpate preco nemozes mat rad macky ?! tak ale andulky to uz vazne nemyslis..ze nemas rad andluky ale dufam ze toho pavuka het co si v izbe mal ze uz ho tam nechovas ci?
raz som videla, ze sa robi aj take, ze vase telo v drevenej truhle zmrazia dusikom, nasledne staci jemny otras a rozpadnete sa na kusky, vyberu kovove veci ako vzdy a vase pozostatky daju do skrobovej ci akej krabicky ktora potom vyzivuje rastlinky v okoli vasho hrobu
v ziadnom pripade sa nechcem nechat spalit lebo to moze dopadnut takto:
Je lepšie byť policajtom alebo zlodejom? Ak sa staneš policajtom to je dobre, ak sa staneš zlodejom máš dve možnosti: alebo ťa chytia alebo ťa nechytia. Ak ťa nechytia to je dobre, ak ťa chytia máš dve možnosti: buď ťa odsúdia na doživotie alebo na popravu. Ak ťa odsúdia na doživotie to je dobre, ak na popravu máš dve možnosti: buď ťa popravia a pochovajú alebo ťa popravia a spália. Ak ťa pochovajú to je dobre, ak ťa spália máš dve možnosti: buď ťa vysypú do riečky alebo na lúčku. Ak do riečky to je dobre, ak na lúčku tak máš dve možnosti: buď z teba vyrastie kvietok alebo stromček. Ak kvietok to je dobre, ak stromček máš dve možnosti: buď s teba vyrobia nábytok alebo toaletný papier. Ak nábytok to je dobre, ak toaletný papier máš dve možnosti: buď sa dostaneš na chlapčenské alebo na dievčenské záchody. Ak na chlapčenské to je dobre, ak na dievčenské tak máš dve možnosti: buď si s tebou vytre riť mladá alebo stará. Ak mladá to je dobre, ak stará tak až vtedy zistíš prečo je lepšie byť policajtom. xDDD
@fr4nk1 nebooj ked ho budes aj nadalej pekne krmit tak zneho tu tarantulu urcite budes maat pps cim ze ho to krmis ?
presne upistane to je jak slak ani spat sa pritom neda tiez som ich mala
ani nevrav to ja sa bojim pavukov co som bola krpata boli sme na vodnom a cosi som kutrala vo vacku bundy a vytiahla som takeho giganta dlhonoheho brr ma mrazi doteras
hodit do kravina do hovien to je u nas taky kravin ktory sa uz asi 5 rokov vyuziva len na alkoholicke a hulic-ske popripade fetacke potreby a tam je taka jama s hovnami a vodou do ktorej ked neco hodite tak to vcucne ako nejaky mociar alebo co no tak tam chcem aby ma hodili !!!
@protessst Nie, on o tom ani nevedel. =D Teda sme mu vraveli, ale on nechcel uveriť. =D Ale on spal a mal otvorené ústa a pavúk mu len tam dnu vošiel a už sa nevrátil. =D
@senzik Neboj sa. Bol som sa v kremáku pozrieť, keď som si bol po urnu. Spýtal som sa, kde mám istotu, že je to popol z toho nebožtíka. Ako odpoveď mi tá pani za pultom zavolala pracovníka a ten mi poukazoval všetky tie zariadenia. Môžem Ťa ubezpečiť, že všetko je to tam tip top. Aj kúsok kremácie som videl. Na celú som si netrúfol. Ale kolegovia boli a vraveli, že je to v pohode. Lebo hovorili sa kadejaké mýty o krematóriu, že tam naraz spaľujú viac tiel a podobne. To je blbosť. Viac ako jedna truhla sa tam nezmestí. A aj čo sa týka toho, že to telo si tam sadne a podobne, tak je to blbosť. Trochu sa pomrví, ale nie je to nejaký výrazný pohyb. Primeraný tej teplote a množstvu vody v tele. Navyše vnútorné rozmery pece sú 80x80x250 cm. Teda si tam nemôže to telo sadnúť. A nedôjde ani k zámene tela. Všade je kamerový systém. Dvakrát sa telo sníma, kým ide do pece. Prvýkrát, keď ho privezú. Vtedy dostane na truhlu kremačné číslo na kovovom štítku, ktorý v peci nezhorí. Potom, keď už leží pred pecou, odnímu veko rakvy a skontrolujú telo s tým, čo nasnímali pri príjazde. Keď všetko sedí a kremácia predchádzajúceho tela je ukončená, otvorí sa pec a mechanické rameno vsunie rakvu do pece. Potom pri vyberaní z pece sa skontroluje ten pliešok s kremačným číslom a to je posledné porovnanie. Popol s tým štítkom potom dajú do urny. Tá má na sebe vyrazené presne to isté kremačné číslo. Tie dve čísla musia sedieť. Čiže je niekoľkostupňová kontrola. A ďalšia vec. Každá kremácia sa sníma a rok sa archivuje záznam. Toto je postup v bratislavskom krematóriu. Spopoľňuje sa tu šesť dní v týždni, takže je dosť času na každú kremáciu. Sú tam dve pece, ale v pohode to zvláda aj jedna. Keď som tam bol ja, tak akurát iba jedna spaľovala. A to bol obrad vo štvrtok a v sobotu už bola urna vydaná. Navyše tá úcta k zosnulým telám. Vysoká profesionálna úroveň. Keď som to videl, vtedy som sa rozhodol, že sa nechám spopolniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Na Kysuciach Ž E N Y pochovávaju dole hlavou do pol pása a nohy slúžia ako stojan na bicykel!
A tie nožičky sú také maličké ňuňuňu ! =D
A andulky majú krídla, nie sú zlaté, lebo majú krídla. =D A no a čo, že som šialený. =D
Kamoš ich má, ale to je hrozné, nesklapne ani za boha. =D
Áno chovám a každý deň ho pekne krmím..
Boa, ja chcem tarantulku ! :´(
A dokonca robia aj tak, že ťa spália a z tvojhu uhlíka urobia diamant.
Je lepšie byť policajtom alebo zlodejom? Ak sa staneš policajtom to je dobre, ak sa staneš zlodejom máš dve možnosti: alebo ťa chytia alebo ťa nechytia. Ak ťa nechytia to je dobre, ak ťa chytia máš dve možnosti: buď ťa odsúdia na doživotie alebo na popravu. Ak ťa odsúdia na doživotie to je dobre, ak na popravu máš dve možnosti: buď ťa popravia a pochovajú alebo ťa popravia a spália. Ak ťa pochovajú to je dobre, ak ťa spália máš dve možnosti: buď ťa vysypú do riečky alebo na lúčku. Ak do riečky to je dobre, ak na lúčku tak máš dve možnosti: buď z teba vyrastie kvietok alebo stromček. Ak kvietok to je dobre, ak stromček máš dve možnosti: buď s teba vyrobia nábytok alebo toaletný papier. Ak nábytok to je dobre, ak toaletný papier máš dve možnosti: buď sa dostaneš na chlapčenské alebo na dievčenské záchody. Ak na chlapčenské to je dobre, ak na dievčenské tak máš dve možnosti: buď si s tebou vytre riť mladá alebo stará. Ak mladá to je dobre, ak stará tak až vtedy zistíš prečo je lepšie byť policajtom. xDDD
presne upistane to je jak slak ani spat sa pritom neda tiez som ich mala
ani nevrav to ja sa bojim pavukov co som bola krpata boli sme na vodnom a cosi som kutrala vo vacku bundy a vytiahla som takeho giganta dlhonoheho brr ma mrazi doteras
To si ešte nevidela jak sme boli na chate a kamoš spal a mal otvorené ústa a taký ten dlhonohý pavúk mu vošiel do úst.
to mas jakehosi vegetarianskeho pavuka ja ze zeru muchy ale tak co..aspon usetris
Muchy ? =D Však mucha je väčšia jak on.
no dobre dobre som zabudla ze je to este len "mrňa"
Ale keby som mal tarantulku, tak tej by som dával muchy. =D
aa dufam ze si vcera pozeral ten horor pavuci teror tam by si videl tarantulky
Nie, nepozeral. =D
ale noo to si rozhodne pozri to som kukala ked som bola v stvrtej triedee a asi dva tysdne som zaspavala s odostretymi zaluziami
No neviem, uvidím. =D