@kosmiklove lebo na jednej strane je to uplne skvele lebo mam 100000000% istotu ze neotehotniem a nemusim byt na nervy z riskovania, a na druhej je to smutne lebo no lebo
@marleymt
pokiaľ viem, tak to funguje podobne ako tabletky, len sa to vstrebe cez kožu, niečo ako keď potenciálni bývalí fajčiari majú tie nikotínové nálepky
@1 ale potom si zoženiem Cyclotest - pomôcka pri určení plodných dní na základe Billingsovej- je to hlavne prírodné (lebo žiadne hormony brať nechcem) a má oveľa vyššiu úspešnosť (nad 90 %) ako ked matematicky, teda ak mám brať spôsob ochrany z mojej strany, čo partner vymyslí, to neviem
vacsinu casu kondomom, ale v poslednej dobe casto aj pharmatex + prerusovana. ale to si trufam az teraz po skoro 8rokoch sexualneho zivota, pamatam si dobre aj na casy ked som sa tak bala otehotnenia ze som kombinovala aj kondom a pharmatex skratka, teraz ked uz poznam dobre svoj cyklus, tak sa niet coho bat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
pokiaľ viem, tak to funguje podobne ako tabletky, len sa to vstrebe cez kožu, niečo ako keď potenciálni bývalí fajčiari majú tie nikotínové nálepky
Lebo nemám manželku...
medzi stehna a nepustit!
vacsinu casu kondomom, ale v poslednej dobe casto aj pharmatex + prerusovana. ale to si trufam az teraz po skoro 8rokoch sexualneho zivota, pamatam si dobre aj na casy ked som sa tak bala otehotnenia ze som kombinovala aj kondom a pharmatex skratka, teraz ked uz poznam dobre svoj cyklus, tak sa niet coho bat.
a chcem aby ste to všetci vedeli!