Mám s tým proste problém, je to moja prvá manga kniha, takže by som rád vedel ako sa presne číta.. začína sa ako keby na konci a ide sa ako keby na začiatok, to chápem, ale proste každú stránku začínam čítať hore alebo dole ?
Tu je odfotená jedna stránka knihy, ak by ste mi ešte mohli napísať presne ako by to na tej stránke išlo tak by som vám bol vďačný.. Chcem vedieť či tomu chápem, každú bublinu som označil nejakým znakom
Ideš z prava do ľava, pekne od hora. Ak máš hore obrázok (cez vrch cez šírku) začínaš ním, ak nie začínaš najväčším obrázkom na pravej strane (strany )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tu je odfotená jedna stránka knihy, ak by ste mi ešte mohli napísať presne ako by to na tej stránke išlo tak by som vám bol vďačný.. Chcem vedieť či tomu chápem, každú bublinu som označil nejakým znakom
Vyhrávam fosforeskujúcu silikónovú repliku maloletej ázijskej mimozemšťanky s odnímateľným pubickým ochlpením?