tak ja som schudla tym ze som skoro nic nejedla ale to preto lebo som mala problemy so zaludkom....a hladovka podla mna neni nejlepsi sposob na chudnutie....asi zalezi aj na tom ako velmi chces schudnut....
hladovkou? to si dostala navod od nejakej anorekticky?.. na to je jednoduchy vzorec.. mnozstvo energie, ktore prijmes, musi byt mensi, ako mnozstvo, ktore vydas... takze jedz zdravo (nie nejake kaloricke McDonaldoviny) a nesed na zadku... cela veda...
@kikooo9 a ty zijes v jakom? hladovka je pre organizmus jedna z najlepsich veci ale niekvoli chudnutiu. Pri dlhych hladovkach sa uplne precistuje organizmus, naprava metabolizmus atd. Dokonca sa s tym aj alternativne lieca choroby a dost to zabera.
Ano hladovkou aj schudnes ale zalezi kolko naberes nazad, lebo ked ides napr. 15 dni bez jedla tak potom ked zacnes jest sa nemozes napchat, lebo to je zle aj pre zdravie.
@Feex8 ja v toto neverim az tak mozno ked su velke rozdiely, lebo napr. moja teta je malo ale vzdy mala nadvahu.
Ja by som ti odporucal sacharodive vlny a cvicenie, to nie je az take tazke zvladnut, CKD je tahsie ta sa nesmie ist ani dlhsie 4 tyzdne, lebo potom sa v tele vytvara nedostat mineralov a vitaminov, kedze tie v mase velmi nie su
@bress dlhodobá hladovka je jedna z najlepších vecí? To potom vlastne anorektičky, ktoré nedostávajú ani menzes a nevládzu sa pomaly ani postaviť robia svojmu telu podľa teba dobre... Hladovanie je stav, ktorý v organizme spúšťa kompenzačné mechanizmy a mení fungovanie tela na „núdzový režim“.
Iné je samozrejme detoxikačna kúra a samozrejme pod dohľadom lekára, nie aby niekto prestal jesť len tak z ničoho nič, lebo chce schudnut, to je blbosť na entu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale ináč pohyb + úprava stravy + trpezlivosť.
Najlepsie je cvicenie a aktivny pohyb
Ano hladovkou aj schudnes ale zalezi kolko naberes nazad, lebo ked ides napr. 15 dni bez jedla tak potom ked zacnes jest sa nemozes napchat, lebo to je zle aj pre zdravie.
@Feex8 ja v toto neverim az tak mozno ked su velke rozdiely, lebo napr. moja teta je malo ale vzdy mala nadvahu.
Ja by som ti odporucal sacharodive vlny a cvicenie, to nie je az take tazke zvladnut, CKD je tahsie ta sa nesmie ist ani dlhsie 4 tyzdne, lebo potom sa v tele vytvara nedostat mineralov a vitaminov, kedze tie v mase velmi nie su
Iné je samozrejme detoxikačna kúra a samozrejme pod dohľadom lekára, nie aby niekto prestal jesť len tak z ničoho nič, lebo chce schudnut, to je blbosť na entu.