Strašne sa mi páči keď chalani skáču po stenách a strechách a neviem po čom všetkom ako Spidermani No proste sa mi t strašne páči a chcem sa to naučiť. Minulý rok v lete som s tým chcela začať ale som sa dosť bála, že padnem a niečo si zlomím alebo sa
@demily staci najst niekoho kto uz trenuje apson nejake dva roky a on ti bude vedet poradit
tu (na birdzi) vela traceurov nenajdes
co sa zraneni tyka tak akurat dnes som odisiel z treningu skoro a nevidel som to... jeden chalan si rozbil hlavu .... ja viem nieje to smiesne ale tak to sa stane obcas... mne sa za poslednych 6 rokov vazne zranenie nestalo ... odreniny prezijes
(a v BA mame viacero schopnych dievcat ak chces mozem ti dat kontakty)
@demily pre parkour byvaju uz klasicke treningy, ako pre kazdy iny sport - vacsinou v gymnastickej telocvicni a neskor v terene. Neviem z kade si, ale ak z BA poznam tu ludi, ktori to maju pod palcom.
Normalne zacni niecym jednoduchym skrcka , roznozka ci jak sa to vola cez tycky najdi sa na youtube ako robit triky napr na zaciatok lazy,monkey, turn a podobne a skusaj zide sa aj robit kliky lebo sila v rukach je 90% uspechu...a bat sa nemusis rob len tie triky na ktore sa citis tie na ktore ne sa uc v telocvicni
@demily malo hladas TN je trencin vsak? tam je kopa ludi co trenuju... no ale treba ich kontaktovat aby som to zhrnul co najviac v skratke (asi najznamejsi v TN a najdlhsie trenujuci su » www.3runslovakia.com/... ) su tam na vsetkcyh kontakty ... osobne odporucam kontaktovat ich najmladsieho clena DieS-a ... minuly rok sa na najvacsom parkourovom meetingu na slovensku venoval novacikom asi najviac prave on a ty mas stastie ze je z Trencina tuto je na neho kopa kontaktov ( » www.3runslovakia.com/... dies.php) popripade si od neho vypytaj kontakty na dalsich ludi... mal by poznat viac menej vsetkych traceurov v TN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tu (na birdzi) vela traceurov nenajdes
co sa zraneni tyka tak akurat dnes som odisiel z treningu skoro a nevidel som to... jeden chalan si rozbil hlavu .... ja viem nieje to smiesne ale tak to sa stane obcas... mne sa za poslednych 6 rokov vazne zranenie nestalo ... odreniny prezijes
(a v BA mame viacero schopnych dievcat ak chces mozem ti dat kontakty)
šak na dedine, po lesoch, kopcoch sa dá trénovať tiež.. toto náhodou viem, aj keď parkour nerobím, lebo mi to tí, ktorí to robia, pchajú do hlavy
ale BA ma tu vyhodu ze je to okolo 100 ludi ktori trenuju takze nie je problem najst niekoho kto sa "ujme" aj nejakeho novacika
vysvetli mu
Som spoločenský a komunikatívny