Presne tak @adka279 , moja rec, niektori si to ani neuvedomuju ale je to tak. Radsej tomu clovekovi pomozem ako by som mu mal ublizovat. Ale co narobime, su aj taki ludia, ktorym nezalezi na ich okoli a myslia len na seba.
Mám dosť skúseností s ponižovaním, lebo s jednou spolužiačkou sme si nepadli do oka, a ona robila všetko pre to, aby som vyzerala pred triedou hrozne. Sčasti sa jej to aj podarilo, a je mi ľúto že máme v triede také indivíduá čo veria všetkému, čo sa povie.
ono sa to neda takto vseobecne...potrebujes si zistit o tom cloveku vela veci...hlavne slabe stranky dake komplexy a tak... zo toho potom das dokopy plan, ktory by sa mal zacat niecim lahsim a nakoniec vytiahnut tromf ktorym ho dorazis (napr. verejne ponizenie)
@mrnesmely ... no, dobre, vo výške kokotnosti sme možno na jednej úrovni, ale ako sa vraví, nie kokotnosť ako kokotnosť a tá tvoja patrí medzi moje najmenej vyhľadávané formy pojem tolerancia nič? No ale dobre. maj sa dobre a bud kokotom i nadalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Človek môže ponížiť jedine sám seba.
ale u kazdeho to je individualne...urcite by som to nerobila a nechcela aby sa mi to niekedy vratilo..
ale pravdu maju niektory, ze ponizit sa mozes hlavne sam
takze treba pockat na ich komentare