Dnes som dostala takú otázku že ak by som sa chcela priotráviť alebo tak proste nie sa zabiť ale dostať do nemocnice ,(dôvody napr. Rodičia si ma nevšímajú mám depresie a potrebujem ich pozornosť) tak ako by ste to urobili?
S liekmy sa myslim neda priotravit, len sa da spachat nedokonana samovrazda. Niekoho moze zabit to co iny ustoji...
A neurobil by som to, jedine priotravenie co uznavam je lysohlavkami! Ak potrebujes pomoc, alebo niekto koho poznas najprv prosim o nu poziadajte blizkeho... Ak je to akutne hladaj psycchologa, zdover sa... Zdoverit sa rovno sebaposkodzovanim je to najhorsie, nie len ze riskujes zivot, riskujes aj zmenu v mysleni na fyziologickej urovni, trvale poskodenie organov a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A neurobil by som to, jedine priotravenie co uznavam je lysohlavkami! Ak potrebujes pomoc, alebo niekto koho poznas najprv prosim o nu poziadajte blizkeho... Ak je to akutne hladaj psycchologa, zdover sa... Zdoverit sa rovno sebaposkodzovanim je to najhorsie, nie len ze riskujes zivot, riskujes aj zmenu v mysleni na fyziologickej urovni, trvale poskodenie organov a podobne.
A netvar sa, tieto "len mi napadlo" "len som pocula" "kamoska sa pyta" a podobne tu dobre pozname