Ahojte chcel by som sa vás opýtať ako sa dá ublížiť svojmu susedovi, neviem stále mi lezie na nervy a neznášam ho, bývam e spolu v jednom paneláku, niečo nenápadné ale nezabudnutelné, a protivné
dobrý napad s tými prepichnutými pneumatikami ale ja by som iba pod každú pneumatiku nastokol špendlík a ked sa pohne oni sa zapichnú a ked už bude mimo mesto a bude mať mäkké gumy všetky 4 tak to ho určite naštve alebo by som navrhoval otraviť tú mačku. Ja mam tiež podobný problém ale ja to riešim ignoraciou nepozeram sa na neho nezdravím iba ked musím a tak proste nejsou.
macku mu neotravuj... sak ona chudera nemoze zato jakeho ma pana... pokial su neni moc stari a zije tak chlap a zena tak im zaklop a povedz nech su pri sexe tihsie lebo ich ocujes... a potom podplat dalsieho suseda nech im poview to iste... sa bude hambit jak pes... a potom mozes dodat nieco k tomu... gumy mu neprepichuj to hranici s vandalizmoom
najdi vonku psie hovno alebo pouzi svoje vlastne =D to daj do papieroveho sacika, ten mu daj pred dvere, zapal vrch, zazvon a utekaj.......je obrovska sanca ze po tom sakli zacne dupat aby to zahasil =D
ak nevyjde tak mu o tretej v noci strc sparatko alebo co do zvonceka aby mu to vkuse zvonilo...alebo to prelep silnou paskou....kym to da taky rozospaty dole ho aj porazi
napchaj mu plastelinu do klucovej dierky...bude mat radost =D
@etelnair - ked to pokerface2 bude robit, tiez bude asi rozospaty, tak ktovie nakolko ucinne to bude
@vampiviky neviem ci za trest, asi nie...tym, ze mu odpusti mu sice nespravi nic zle, prave naopak, ale co je podstatne, sebe samemu tym spravi daleko lepsie
využi svoj talent a zaspievaj niečo od dvorského na vecku,to má o zábavu postarané celý panelák. Koniec koncov,na každého to raz príde a susedovi tak milo zabrániš vykonať si v kľude a mieri svoju potrebu
zaklop mu na dvere, typek otvori a povedz: neznasam ta ty senilny, fasisticky, zagrcany a obmedzeny dement...a tu mate casopis ste mali v schranke, dovidenia...
zozen si atrapu zbrane...chod na najblizsie letisko... vyhliadni si co najväcsie lietadlo a ked sa naskytne prilezitost tak ho unes s (falosnou) zbranou v ruke... potom ho nechaj nasmerovat rovno do obyvacky tvojho suseda... ale naplanuj rychlost a objem (vybusnych) pohonnych hmot v nadrzi tak, aby to neposkodilo aj tvoj byt... drzim palce
(Autor tohto príspevku sa nijakým spôsobom nesnažil navádzať na trestnú činnosť a nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné vzniknuté škody.)
ja byvam v dome a ked sa nahodou pozriem susedom do dvora, hned po mne zazeraju a ked maju lepsiu naladu povedia aby som si cumela do svojho bordelu, k tomu maju dva protivne psy ktore vzdy ked oni odidu stekaju akoby ich vrazdili, spoluzitie s nimi je nenormalne tazke...
urob cokolvek len prosim ta neblizuj zvieratam...nalej mu vodu popod dvere,oser mu celu klucku alebo hocico..ale zvierata za to nemozu ze je kokot tak im neubliz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zastrel mu macku || psa || mazelku || jeho
dopichaj macku || psa || manzelku || jeho || gumy na aute
alebo vsetko naraz
alebo mu naser na rohozku
ak nevyjde tak mu o tretej v noci strc sparatko alebo co do zvonceka aby mu to vkuse zvonilo...alebo to prelep silnou paskou....kym to da taky rozospaty dole ho aj porazi
napchaj mu plastelinu do klucovej dierky...bude mat radost =D
@pubertslatinocelny : to ako za trest hej?!
@wermington :
@vampiviky neviem ci za trest, asi nie...tym, ze mu odpusti mu sice nespravi nic zle, prave naopak, ale co je podstatne, sebe samemu tym spravi daleko lepsie
a potom chod domov a pusti nieco na plne pecky...........
v nasom vchode funguje jedno pravidlo: kazdy robi ramus, tym padom sa nikto nemoze stazovat
(Autor tohto príspevku sa nijakým spôsobom nesnažil navádzať na trestnú činnosť a nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné vzniknuté škody.)
no a jedina rada odo mna je ignorovat