podla mna sa zalúbit skutočne oplatí, viem, prínáša to bolesť a aj strach, a ked je to neopatované, tak veľmi tým trpíte, ale zas ked ste so svojou polovičkou, zažijete mnoho krásneho, ste v siedmom nebi, proste tá bolest zato stojí.
A nedá sa zalúbit len tak z ničoho nič, musí to prísť samo od seba.
najhorsie je ked si zalubena a teba nelubia,,, tak to je ta najhorsia vec kt. sa moze stat si myslim.?!.Moze existovat dokonale stastie?? Ja som stretla cloveka kt. lubi mna a ja jeho je to proste max. stastie ktore mozes v zivote prezit len raz.LASKA je krasna vec,,
hej..ale podla mna je rozdiel sa zalubit ako tak..a naozaj zamilovat..lebo mnoho krat to rpinasa bolest,tak preto si treba uzivat tie super chvile...lebo tie zle budu 2x horsie ako tie dobre..
Láska je dobrá vec a keď sa v tom dobrom zmysle v láske sklameš že si niečim prešla teda ja respektíve prešiel vždy si poviem opustila ma nechala ma sklamala ma pivo poldeco ale aspon som si dobre zašustal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Bud rada, ze nevies co je to slovo laska
ja som sa zalubil ale nikdy nemal a hmm poviem trapenia som mal teda dost vela...
zavidim ti a este ako
A nedá sa zalúbit len tak z ničoho nič, musí to prísť samo od seba.