Upratať si to v hlave.. proste si začať veriť..je to len v tebe a tvojej psychike... neviem, čo čakáš za odpovede, to si rovno môžeš z knižnice požičať nejakú knižku, čo o tom hovorí.. je ich veľa.
nauc sa vychadzat sama so sebou, uvedom si, kde mas silne stranky a kde slabe, silne zvyrazni a pri slabych popracuj na odstraneni... nebudes mat vysoke sebavedomie za dva dni, potrebujes par ludi, ktorych nazor si vazis, aby ti trocha poradili v tom, ako posobis na ostatnych a co je dobre a co zle, lebo sama urcite nebudes objektivna... ak sa ti zdaju ich rady relevantne, tak to skus urobit podla nich, aj keby si na to mala vynalozit vela energia, ale samozrejme musis sa s tym aj ty vnutorne vyrovnat a s tymi zmenami suhlasit... na ludi, ktori ta poznaju menej alebo vobec, sa vykasli, nemaju ta ako zranit, vidia len povrchove slabe stranky a tie vies odstranit alebo aspon zmiernit
Ja sa tiež nemám rád. Je to lepšie, než v minulosti,ale stále mám občas stavy, keď sa nedokážem pozerať do zrkadla, a permanentné je to,že sa ťažko zoznamujem s ľuďmi, myslím si, že si nikoho nenájdem a často sa pri ľuďoch pozerám do zeme, lebo sa za seba vyslovene hanbím. Ale je to celé dosť absurdné, keďže mi každý hovorí, že som normálny a vyzerám normálne, čiže sa na tých mojich pochybnostiach o sebe občas aj smejem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pocit, že niečo dokážeš
že si lepšia