rano ked sa zobudiš vypi vodu zo zavaranich uhoriek hned ťa prestane hlava bolieť a bude ti lepšie...neni to moc cutne ale čo no. recept z ruska alebo rajčina...a vyrovnavaci lepšie chuti
Jaaj, zase tu vsetci dristaju. Ide o to ze alkohol ta zbavil potrebnych vitaminov a dehydroval. Najlepsie nahradza tie vitaminy med, takze hrianky s medom a vela tekutin pit - tepla polievka slepacia je najlepsia. Nehovorim z vlastnej skusenosti, lebo aj ked sa ja akokolvek ozerem, tak rano mi nic nie je, iba doplnim tekutiny a idem dalej
keď je to moc zlé tak sa nasilu vygrcaj ja to tak robím a pomáha to. A ked je to len take light tak najlepšie pomože nejake aerobne cvičenie. Napr si choď zabehať keď možeš
proste pred tym nez lahnes a ides sa vyspat vypi aspon dva pohare cistej vody, teda minimalne dva pohare...mne to poradil bracho a funguje to..ziadne bolesti hlavy, v noci sa nebudim, rano takmer vobec nemam sucho v ustach, a vobec mi potom neni zle..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
niečo teplé a ľahké do žalúdka - slepačia polievka
pohyb - spusti metabolizmus