som chorá, (vďaka mojej spolužiačke ktorá si stále myslí že ma musí objať keď prídem alebo odídem) , chytila som zápal nosohltanu... a som doma... a cítim sa ... proste choro.
nevyspata (uz asi dva tyzdne), hladna, ale nemam ani len cas si nieco ist navarit resp. kupit, plus nic nestiham a zelam si, aby mal den 48 hodin .... cize do prekladu: je mi tak na pi*u, ako mi uz asi 4 roky nebolo. :/ :/ :/ psychiatria.
takže: ráno som sa zobudila s tým, že doteraz nonstop smrkám...išla som doktorke po najväčšom vetri, celá som zmokla aj keď som mala dáždnik, šak čoo zápal plúc poď ku mne.. celú cestu som nadávala na to počasie jak pohan doktorka mi povedala, že som chorá a že mám ostať týždeň doma, čo ma potešilo..až na to, že ja musím písať debilné písomky tento týždeň, čiže budem museť ísť do školy tak či tak, lebo budúci týždeň už je stužková...mám pokračovať?
dnes celkom hrozne...už od rána....len čo som vkročial do šatne,je nádherné vidieť najlepšiu kámošku jak si hrkútajú s chalanom do ktorého som....4 z matiky....trepanie totálnych hovadín na nemčine,z ktorej mám ísť na olympiádu...a k tomu boľavý chrbtá....atď atď atď....vypísať všetko čo am naštvalo by bolo obsiahle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov