Táto vec ma ťaží už veľmi dlho...viem,možno si myslíte,že nemám zrovna najideálnejší vek na ťažké rozhodnutia...ale doteraz už som sa parkrát musela rozhodnúť....ako sa rozhodnúť správne???
Ako sa rozhodnúť správne? skús si nechať čas na rozmyslenie,ak sa to dá... proste nekonaj hneď.
Porozmýšlaj a napíš si plusy/mínusy daného rozhodnutia... čo sa stane ak sa rozhodnem,tak či inak? Ak je to možné skús poprosiť o radu skúsenejších kamaratov,ktorým doverujes a myslis si ze zazili nieco podobné..
Je to strasen abstraktné,vsetko závisí od okolností... Ale rozhodoval by som sa na základe toho co mozem získať danou volbou a co stratit...
nikdy nevies, ci si sa rozhodla spravne. ked mas viac moznosti, mozes si vybrat iba jednu a nezistis, ci by nebolo lepsie rozhodnut sa inak. Takze nech sa rozhodnes akokolvek, vzdy si mozes povedat ze to mohlo byt aj horsie aj lepsie. Preto podla mna neexistuje odpoved na otazku v nadpise.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Myslim si, ze nasa parketa je rozum (zeny neurazte sa ) a preto dva krat meraj a raz strihaj sa k nam hodi viac.
Btw tym som nechcel povedat, ze zeny nemaju rozum, ale co som si stihol vsimnut konaju skor viac instinktivne a impulzovo, nez racionalne.
Porozmýšlaj a napíš si plusy/mínusy daného rozhodnutia... čo sa stane ak sa rozhodnem,tak či inak? Ak je to možné skús poprosiť o radu skúsenejších kamaratov,ktorým doverujes a myslis si ze zazili nieco podobné..
Je to strasen abstraktné,vsetko závisí od okolností... Ale rozhodoval by som sa na základe toho co mozem získať danou volbou a co stratit...
ja si hodim vždy mincou..
ale pri tych važnejšich situaciach sa to neda,volim inštinktivne tu pohodlnejšiu volbu iked prave tie su tie horšie..