Potrebujem to súrne vedieť. Totiž zajtra idem na deň otvorených dverí na škole,ktorá je práve na tejto ulici...ak by mi dokázal niekto povedať na aký bus/trolejbus mám nastúpiť z Niv/Patrónky... bola by som mu nesmierne vďačná
cestuješ zo zastávky Autobusova stanica alebo Patrónka na zastávku Farského alebo Vavilova. ďalej maps.google.sk -> Farského 9, ešte aj uvidíš cestu od zastávky.
to ked beham po prahe tak si zadam do mapsu ulicu,a pozeram kde je zastavka najblizsia a potom si dam do dpp moju zastavku ako odchod a potom tiu ulicu kde je najblizsie ta zastavka..a uz idem
okrem toho mám pocit že aj na einsteinovej na tej strane cesty pri tých cinziakoch oproti auparku sú nejaké zastávky ... a jedna z nich sa volá einsteinova .. aj keď neviem kde by si musela nastúpiť aby si tam vystúpila
chod na nivy, tam nastupis na autobus 88, chod na most apollo na nom vystupis, nastupis na autobus 95 pojdes tusim dve zastavky a vystupis pri TPD a za nim je ta skola taka mala biela budova, vyzera to ako skolka
na AS Mlynské nivy nastúpiš na 50tku bus, na zastávke Most Apollo prestúpiš na 95ku, vystúpiš na Farského (pri TPD) a ten kúsok prejdeš pešo, pozri si to na mapke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
cestuješ zo zastávky Autobusova stanica alebo Patrónka na zastávku Farského alebo Vavilova. ďalej maps.google.sk -> Farského 9, ešte aj uvidíš cestu od zastávky.
to ked beham po prahe tak si zadam do mapsu ulicu,a pozeram kde je zastavka najblizsia a potom si dam do dpp moju zastavku ako odchod a potom tiu ulicu kde je najblizsie ta zastavka..a uz idem
@hectahdarippa lenže moje skúsenosti s google sú mizerné,tak oxidujem tu,nech tam zajtra trafím.. no bože (Ach)
tak by si mala googlenie trénovať, ešte sa ti zíde
okrem toho mám pocit že aj na einsteinovej na tej strane cesty pri tých cinziakoch oproti auparku sú nejaké zastávky ... a jedna z nich sa volá einsteinova .. aj keď neviem kde by si musela nastúpiť aby si tam vystúpila